Connect with us

Svensk MMA

Karl Albrektsson bokad för match mot forne Cage Warriors-mästaren!

Publicerat


Nyheter

Karl Albrektsson bokad för match mot forne Cage Warriors-mästaren!

Publicerat 8 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Nu är den svenske lätt tungviktaren Karl ”King” Albrektsson (13-3) bokad för sin tredje match i Bellator och kommer att ställas mot irländaren Karl Moore (9-2)!

Mötet kommer ske på Bellator 285 i Dublin, Irland den 23 september. Det var Kimura.se som var först med att rapportera nyheten. 

Läs mer

Albrektsson jagar tredje raka Bellator-vinsten 

Stockholmaren Albrektsson har tränat under den hyllade veteranen Omar Bouiche. Han visade sig snabbt vara en talang att räkna med och besegrade även den nuvarande Bellatormästaren Vadim Nemkov via domslut i Rizin. 

Under 2019 tecknade Albrektsson kontrakt med Bellator och ställdes mot UFC-veteranen Phil Davis i sin debut. Det blev en tuff match för svensken, som förlorade via TKO mot slutet av den tredje ronden.

Sedan dess har dock Albrektsson fyra raka segrar, varav två i Bellator, han kommer senast från en poängvinst över Dovletdzhan Yagshimuradov.

Moore har under en längre tid varit en väldigt aktiv och respekterad fighter i Irland och Storbritannien. Han var före detta lätt tungviktsmästare i Cage Warriors och hans enda förluster i karriären är mot nuvarande topprankade UFC-fightern Paul Craig och Mauro Cerilli – regerande tungviktsmästare i Cage Warriors. 

I dagsläget kommer Moore från en vinst på delat domslut mot Lee Chadwick på Bellator 227 i september förra året. 

Vem vinner: Karl Albrektsson eller Karl Moore?

Annons

Fler Nyheter