Connect with us

Svensk MMA

Uppgifter: Tobias Harila vs Samuel Bark i förhandlingsfasen: ”Redo för vemsomhelst”

Publicerat


Nyheter

Tobias Harila vs Samuel Bark i förhandlingsfasen: ”Redo för vemsomhelst!”

Publicerat 8 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Kan ha beef om de vill” 

Tobias Harila Samuel Bark Foto_ Stev Bonhage

Efter en hätsk rivalitet som inte ledde till en match ser nu svenskarna Tobias ”Bad Intenion” Harila (10-2) och Samuel Bark (4-1) ut vara på väg mot en kollision. 

Västerås Fight Clubs (VFC) Harila var inbokad att möta britten James Hendin på Cage Warriors 141 i London den 22 juli. Hendin tvingades dock dra sig ur på grund av en skada, vilket lämnade Harila utan motståndare. 

Nu uppger insatta källor till Maximum Sports att en match mellan Harila och Bark är i förhandling, med ett planerat möte på Cage Warriors 141. 

Än så länge har Cage Warriors inte officiellt uttalat sig om ärendet. 

Läs mer

Bark till Västerås Fight Club: ”Vi kan ha beef om de vill”

Harila och Bark har varit på varandras radar under en längre tid.

”Bad Intention” har slagit igenom under de senaste åren som en framtida UFC-stjärna med mycket framgång i Fight Club Rush (FCR) och Cage Warriors.

Bark, som har en gedigen och respekterad thaiboxningsbakgrund, gjorde storartad entré till proffs-MMA med en brutal knockout över Baysangur Makaev på Wolf Fight Promotion 3. 

Bägge fighters är orädda strikers som helst för fighten stående, men vars motståndare sällan vill möta de på fötterna. De började snabbt utbyta ord på sociala medier och försökte jobba för att boka en thaiboxningsmatch. 

Istället ställdes Bark mot Harilas lagkamrat Alexander Lööf på FCR 12 tidigare i år. Det blev en jämn tillställning där bägge fighters hade sina stunder, men efter tre ronder segrade Lööf via delat domslut. 

Bark återvände nyligen till vinstkolumnen i UAE Warriors, men var inte helt beredd att begrava stridsyxan gällande sin rivalitet med VFC.

– Vi kan ha beef om de vill, men jag tror inte de vill kriga mot mig liksom, jag tror inte det, sade Bark till Maximum Sports.

– Behöver jag ens säga något? Trodde redan Alex dragit ett streck över den så kallade ”beefen”, svarade Harila till Maximum Sports. VFC är redo för vemsomhelst. 

Harila vs Bark är långt ifrån klar men Harila är i behov av en motståndare. Bark har visat sig vara villig i uttalanden på sociala medier att ställa upp på kort notis. 

Det återstår att se om förhandlingarna leder till en het hatmatch som de svenska MMA-fansen skrikit efter. 

Vill du se Tobias Harila vs Samuel Bark? 

Annons

Fler Nyheter