Connect with us

Svensk MMA

Kevin Munje återvänder för ny proffsmatch mot erfaren grappler

Publicerat

Kevin Munje. Foto: patrik Persson


Nyheter

Kevin Munje återvänder för ny match mot erfaren grappler

Publicerat 18 , 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik Persson

Kevin Munje. Foto: patrik Persson

Efter drygt ett halvårs frånvaro är nu ”Brutal” Kevin Munje (0-1) tillbaka och kommer möta Halmstads Mehdi Abadli (0-0)!

Mötet kommer ske i 100 kilo catchvikt på Wolf Fight Promotion (WFP) 4 i Halmstad den första oktober på Halmstad Arena och annonserades nyligen av organisationen. 

Läs mer

Återvänder efter brutal förlust

Munje började sin MMA-resa på Redline Training Center i Malmö och byggde snabbt upp ett fruktat rykte som skoningslös knockoutkung. Han avslutade fighters som Mikkel Iversen och Jonnie Andersson.

Innan han tog klivet till proffs mötte Munje Ola Nilsson om A-klasstiteln på WFP 3 i oktober förra. Munje behövde mindre än en halv minut för att sänka och avsluta Nilsson via TKO. 

Munje gjorde sedan proffsdebut i UAE Warriors mot Jashell Ticha Awa. Efter en hyffsat jämn första rond blev Munje brutalt knockad i den andra ronden. 

Halmstads egna Abadli tränar på Halmstad Kampsport och har tränat MMA i drygt tio år. Han är en erfaren grappler som har kört ett flertal BJJ- och grapplingtävlingar med mycket erfarenhet på mattan. 

Vem vinner: Kevin Munje eller Mehdi Abadli?

Annons

Fler Nyheter