Connect with us

Svensk MMA

Liam Pitts motståndare avslöjad – ställs mot stenhård doldis!

Publicerat

Liam Pitts Frontkick Online Maximum Sports MMA Fight Club Rush

 

Nyheter

Liam Pitts motståndare avslöjad – ställs mot stenhård doldis!

Publicerat 24 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Nu är det klart: TV-personligheten och MMA-talangen Liam Pitts är nu redo för nästa match och kommer att ställas mot David Hedlund!

Liam Pitts Frontkick Online Maximum Sports MMA Fight Club Rush

Pitts vs Hedlund kommer att gå av stapeln på Fight Club Rush (FCR) 15 den 25 februari. Galan går av stapeln på Strawberry Fields i Stockholm, organisationens andra gala i huvudstaden. Matchen annonserades via FCR:s officiella kanaler.

Hittills är huvudmatchen inte annonserad men den regerande bantamviktsmästaren Bernardo Sopai förväntas göra sitt första titelförsvar på galan.

Läs mer

Gjorde succé i MMA-debuten

Pitts, 19, är kanske mest känd för mainstreampublik från Realityserien Lailaland med hans mor Laila Bagge. Han har dock en gedigen kampsportsbakgrund då han vunnit junior-SM i brottning.

Till vardags slipar Pitts på sina MMA-kunskaper på Allstars Training Center och tränar tillsammans med bland andra Khamzat Chimaev och Bilal Tipsaev.

Pitts gjorde sin MMA-debut på FCR 11 i februari förra året mot Halmstad Kampsports Noah Persson. Matchen visade i stort sett alla aspekter av MMA och utkämpades stående, i clinch samt på marken. Efter full tid utnämndes Pitts till segrare via enhälligt domslut och succén var ett faktum.

Hedlund representerar Nova MMA i Eskilstuna och har tagit sig an många av de tuffast möjliga utmaningarna. Han har mött Eli Elias, Amir Malekpour, Shoeb Akrami och Jonny Touma med flera. Hedlund har dessutom slagit Awat Kohzadi via submission och har även besegrat Basir Safdari i shootfighting.

Hedlund är en äkta krigare som lämnar allt i buren och som kan ge vemsomhelst en tuff match.

FCR 15: Tillfälligt matchkort

  • Fjädervikt: Fernando Flores vs Alexander Lööf
  • Bantamvikt: Hecher Sosa vs Frederik Skov Strauss
  • Fjädervikt: Wasi Adesina vs Glenn McVeigh
  • (A-klass) Bantamvikt: Liam Pitts vs David Hedlund

Vem vinner: Liam Pitts eller David Hedlund?

ANNONS

Fler Nyheter