Connect with us

Svensk MMA

Wasiu Adeshina besegrar Qambari i underhållande fight!

Publicerat


Nyheter

Fartfyllt när Adeshina tog sin andra proffsseger!

Pezhman Pars

Publicerat augusti 27, 2022

By Pezhman Pars

Vinst via TKO i andra ronden för ”The Nigerian Jaguar”!

Potentiell ”Fight of the night”-match 

Huvudkortets andra fight i FCR 13 i Solna var mellan Wasiu ”The Nigerian Jaguar” Adeshina (1-2) och Sakhi ”Machete” Qambari.

Matchen har på förhand hypats upp som en potentiell ”Fight of the night” tack vare båda fighternas explosiva stil. Adeshina har gått tre tuffa proffsfighter medan Qambari gjorde sin proffsdebut. 

Fighten

Det tog inte många sekunder innan hypen skulle förverkligas. Första ronden var en stentuff kamp som böljade fram och tillbaka, både på marken, vid buren och på mattan. Qambari gav inte Adeshina mycket utrymme och var hela tiden på honom, samtidigt som Adeshina inte ryggade för att slåss tillbaka och själv ta kommandot. De båda slog ner varandra och det var omöjligt att veta vem som tog hem den första ronden. Fighten behövdes dock inte tas till domslut för att Adeshina lovade det han skulle göra, och det var att bjuda på en show och ta hem vinsten. Efter att tagit ner sin motståndare, som verkade märkbart trött, slog han honom tillräckligt många gånger obesvarat, vilket fick domaren Kevin Sataki att komma emellan och avbryta fighten.

Adeshina tog därmed sin andra proffsvinst och blev även en publikfavorit tack vare sin fightingstil. Vem det än blir som får möta Adeshina i framtiden kan vi räkna med ännu en ”Fight of the night”-kandidat!

Läs mer

Annons

Fler Nyheter

Annons