Connect with us

Svensk MMA

Övertygande seger för publikfavoriten Nabbe Malki!

Publicerat

Nabbe Malki Taylan Isik FCR


Nyheter

Övertygande vinst för Nabbe Malki i returmatchen!

Pezhman Pars

Publicerat augusti 27, 2022

By Pezhman Pars

Sänkte motståndaren efter två minuter!

Nabbe Malki

Revansch att kräva när proffsdebuten förverkligas!

Huvudkortet på FCR13 öppnades upp med ett mellanviktsmöte Nabbe Malki vs Taylan Isik. Det blir ett efterlängtat returmöte från 2018 då de möttes som amatörer. Malki tog hem segern via ett delat domslut den gången men nu när de gör upp som proffs och inte har på sig de extra benskydden och tunnare handskar kan vi räkna med en riktigt hård och tuff fight.

Malki hade en stor supporterskara med sig och de gjorde allt de kunde för att stötta deras favoritfighter. Med det stödet i ryggen och en amatörfacit på 4-1 var han knapp favorit, men Isik själv sa innan fighten att han är i sitt livs form och kan mycket väl ta hem vinsten.

Snabbt avslut för publikfavoriten

Första ronden startade precis som fansen i det fullsatta Solnahallen hade hoppats. Båda fighters gick in i tuffa slagväxlingar, men Malki var mer effektiv och slagsäker med sina jabbar och uppercuts. Isiks ansikte blev rejält blodigt efter de många slagen och han fick koncentrera sig på att skydda sig snarare än att försöka avsluta sin motståndare.

Efter drygt två minuter sänktes Isik efter upprepade slag och två slag senare fick domaren avbryta matchen. Malkis proffsdebut slutade därmed med en övertygande vinst mot en gammal rival som ännu inte har vunnit någon MMA-match vare sig som amatör eller proffs.

Malki kallades ut av Enes Kolari, som vann sin amatörfight tidigare under kvällen, men Malki var inte intresserad av att möta någon som ännu inte blivit proffs.

Vem skulle du vilja Nabbe Malki möta härnäst?

Läs mer

Annons

Fler Nyheter