Connect with us

Exklusivt

Norska ONE-stjärnan utmanar svenskar – för match i AFN med MMA-handskar!

Publicerat

 

Nyheter

Norska ONE-stjärnan Anne Line Hogstad utmanar svenskar – för match i AFN med MMA-handskar!

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris Önnerby / Muay Thai For Life

Allstars Fight Night (AFN) 4 ägde rum den 30 december – organisationens mest lyckade gala hittills! AFN 5 har redan annonserats för den nionde mars och  nu kan Maximum Sports exklusivt meddela en fighter som strax är helt klar för eventet: den norska thaiboxningsmästaren och ONE-fightern Anne Line Hogstad!

Detta meddelar AFN exklusivt för Maximum Sports. Planen är att sätta ihop en match likt den som skedde mellan thaiboxaren Emil Näsman och MMA-fightern Fabian Misk på AFN 3. Tekniskt sett är det en MMA-match i A-klass, men med en överenskommelse mellan de tävlande om att hålla matchen på fötterna.

Näsman vann matchen via knockout i den första ronden.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

”Finns det några svenskar som vill anta utmaningen?”

Hogstad saknar dock motstånd för AFN 5 och öppnar för att ta sig an lokalt, svenskt motstånd i Stockholm.

AFN:s promotor Mohammad Babadivand berättar att de nu accepterar intresseanmälningar för de som vill mäta sig mot en av Norges mest meriterade thaiboxare.

– Vi är otroligt glada över att kunna samarbeta med Anne Line Hogstad för nästa gala, säger babadivand till Maximum Sports. Frågan är: Finns det några svenskar som vill anta utmaningen?

Hogstad var aktuell på Muay Thai For Life 6 förra året där hon gick tre tuffa ronder mot det svenska underbarnet Vilda Ekhorn, norskan förlorade via domslut.

Dock så har Hogstad gott om meriter. Hon är bland annat trefaldig norsk mästare, tvåfaldig skandinavisk mästare samt med 1-1 i ONE Championship.

Läs mer

Vem borde möta Anne Line Hogstad på AFN 5?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter