Connect with us

Svensk MMA

Spanska Allstarsfightern utmanar Malin Hermansson: ”Hörde att du är en av de bästa”

Publicerat


Nyheter

Spanska Allstarsfightern Aitana Alvarez utmanar Malin Hermansson: ”Hörde att du är en av de bästa”

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris Önnerby, Stev Bonhage

Förra månaden kunde spanska Aitana ”Pitbull” Alvarez (5-5) säkra sin första seger sedan hon anslutit sig till Allstars i Stockholm och nu är hon ute efter ett möte med Örebro Fight Gyms Malin ”The Herminator” Hermansson (5-5)! 

I ett inlägg på Instagram tog Alvarez tillfället i akt för att utmana Hermansson till match på Allstars Fight Night (AFN) 5 den nionde mars. 

– Läget Malin Hermansson? Låt oss köra den nionde mars på AFN, skrev Alvarez.

– Jag har hört att du är en av de bästa kvinnliga flugviktarna i Sverige så låt oss mötas i ditt hemland så jag kanske kan stiga i de rankningarna, vi har samma matchfacit så låt oss se vom som hör hemma här. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Får svar på utmaningen: ”Vi ses!” 

Utmaningen besvarades dock snabbt av Hermansson, som öppnade för ett möte – dock inte den nionde mars. 

– Skönt att bli utmanad för en gångs skull, oftast är det jag som gör det! Just nu har jag för mycket andra saker på gång, svarade Hermansson. Men detta skulle kunna bli en intressant match senare i år! Tack för utmaningen, vi ses!

Alvarez kunde på AFN kamma hem en bekväm, ensidig seger via domslut över argentinaren Lucia Apdelgarin. Det var Alvarez tredje raka seger och tredje under 2023.

Hermansson var senast aktuell på PFL Europe mot den obesegrade britten Dakota Ditcheva, ”The Herminator” förlorade matchen via submission. 

Läs mer

Vill du se Aitana Alvarez vs Malin Hermansson? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter