Connect with us

Svensk MMA

Svenska doldisen radar upp tredje raka segern via avslut!

Publicerat


Nyheter

Svenske doldisen radar upp tredje raka segern via avslut!

Publicerat 13 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Vad väntar den tatuerade terrorn härnäst? 

Det var en fullspäckad MMA-helg, inte minst för den svenske welterviktaren Oliver Axelsson (3-0) från Kingpin Jönköping – som radade upp ännu en seger!

Axelsson ställdes mot indiern Suyash Jadhav (0-1) som gjorde sin professionella debut efter att ha säkrat ett imponerande matchfacit på 15-1 som amatör. Mötet skedde på organisationen Spartacus MMA i Thailand.

Svensken tog kommandot tidigt och träffade med många fina knän innan han fick ner sin motståndare och fick Jadhav att klappa ut till en north-south choke. 

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Tre raka vinster på avslut

Axelsson har tävlat flitigt i Sverige inom A-klass-MMA. Han har bland annat avslutat Oskar Carlsson på Wolf Fight Promotion 3 i en väldigt underhållande match. 

Sedan sin sista match på hemmaplan har dock Axelsson spenderat mycket tid i Thailand och har hunnit tävla tre gånger på strax ver en månad. 

Axelsson gjorde proffsdebut mot thailändaren Petchsila Ali och vann via TKO i den första ronden. Svensken följde upp med en submissionvinst över amerikanen Jess Morgan.

Det finns flera svenska MMA-galor som väntar i höst och framtiden ser onekligen ljus ut för den publlikvänliga och avslutsbenägna talangen från Kingpin Jönköping. 

Vem vill du se Oliver Axelsson möta härnäst? 

Annons

Fler Nyheter