Connect with us

Exklusivt

Svenske talangen vinner debuten i Thailand – ny match nästa vecka!

Publicerat


Nyheter

Svenske talangen vinner debuten i Thailand – ny match nästa vecka!

Publicerat 5 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik Persson


På Wolf Fight Promotion 3 förra året fick många upp ögonen för mellanviktaren Oliver Axelsson (1-0), som avslutade hemmafavoriten Oskar Carlsson via TKO. Igår gjorde Axelsson en något oväntad proffsdebut – i Thailand.
Axelsson, som representerar Kingpin Jönköping, har spenderat den senaste tiden i Thailand och tog tillfället i akt för att göra proffsdebut.
I den inhemska organisationen TFCE ställdes Axelsson mot thailändaren ”Petchzilla” (1-1), som har drygt 300 thaiboxningsmatcher i bagaget!
LÄS OCKSÅ:

Det blev dock en kortvarig match då Axelsson fick ner sin motståndare på kanvasen och sedan lossade iväg skoningslösa slag som tvingade domaren till att kliva emellan.

– Möjligheten att möta ”Petchzilla” dök upp, berättar Axelsson för Maximum Sports. Gmaeplan var simpel: ta ner honom och avsluta tidigt för att försöka vara fräsch till nästa match om tio dagar på ett större event.

I stort sett helt oskadd så kommer Axelsson kliva in i ringen igen – redan nästa vecka! På lördag den 14 maj kommer han att möta amerikanen Jess Morgan (0-0) på SEA FC Fight Night III.
Se Axelssons proffsdebut nedan!

View this post on Instagram

A post shared by SEA Fighting Championship ® (@seafcasia)

https://youtu.be/KdgLZe8xqec

Annons

Fler Nyheter