Connect with us

Svensk MMA

Svenska fighterkollen: Zoran Milic, Ali Yazbeck, Khaled Laallam, John Oldenqvist och Nina Back klara för match!

Publicerat

Zoran Milic John Oldenqvist

Publikfavoriten Zoran Milic är klar för comeback på hemmaplan när FCR 20 går av stapeln i ABB Arena i Västerås. Detta blir Milic första match på nästan ett år. Sekovici-sonen siktar på att ta sig tillbaka till vinstkolumnen efter nederlaget senast mot Rohullah Yousofi.
Han har varit inbokad för match vid två olika tillfällen men matcherna har inte blivit av av olika anledningar.

Nu får fansen äntligen se den lille pitbullen ”Zoki” tillbaka i buren mot Nika Kalandadze (3-4-0) den 1 juni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)


Redline-talangen Ali Yazbeck är obesegrad som proffs med hela 5 raka vinster sedan debuten i slutet av 2022. Yazbeck kommer senast från en submissionvinst i tredje ronden på UAE Warriors 49. Nu ställs han mot Mohamed ”Lamo” Camara som har ett matchfacit på 5-2. De två kommer att mötas på UAE Warriors 49 den 17 maj i Abu Dhabi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zahi Ephrem (@arabsmmadotcom)


LÄS MER


Guldmedaljören i IMMAF Khaled Laallam är klar för sin fjärde proffsmatch. Hittills är svensken obesegrad och har vunnit sina två senaste via avslut i första ronden. Laallam är tillbaka i buren UAE Warriors 49. I skrivande stund är inget motstånd officiellt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UAE Warriors (@uae_warriors)


Landslagsveteranen Nina Back är klar för Battle of Botnia som går av stapeln i Luleå den 8 juni. Back söker efter sin andra raka vinst som proffs. Senast hon var i buren besegrade hon Indy Briar via submission i första ronden, hennes första vinst som proffs.
För motståndet står italienskan Adelasia Chilleri som kommer från två raka förluster.


Slutligen är även John Oldenqvist tillbaka i buren redan nu i helgen. Oldenqvist har åkt till Dubai för att tävla på 971FC som startades av UFC-fightern Mounir Lazzez. Oldenqvist kommer senast från en snabb TKO-vinst förra sommaren på Wolf Fighting Promotion 8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 971 Fighting Championship (@971fc)

Vilken match ser ni mest fram emot?