Connect with us

Svensk MMA

Två stigande stjärnor klara för för Zone Pro League 3!

Publicerat


Nyheter

Två stigande stjärnor klara för för Zone Pro League 3!

Publicerat 4 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Har alltid vad som krävs för att bjuda på show”

Zone Pro League (ZPL) 3 är bokat för Kooperativet den fjärde juni och flera fighters och matchningar är nu klara för eventet! Proffsfightern och instagramstjärnan Nermin Mehmedagic är nu officiellt klar för galan och den karismatiska thaiboxaren Madeleine Saengthong från Fighter Centre kommer att ställas mot Filiz Demirbek från Impact Gym. 

Mehmedagic har drygt en kvarts miljon följare på instagram, har representerat det svenska MMA-landslaget och gjorde en strålande proffsdebut på ZPL 2 förra månaden. 

Tobias Bohlin är också före detta landslagsfighters som stod för motståndet och inledde starkt. Han sänkte Mehmedagic tidigt och var nära på att vinna på rear naked choke. Hemmafightern vände dock, fick själv in en rear naked choke och säkrade vinsten i Göteborg i den första ronden. 

– Kombinationen av självförtroende och stor teknisk bredd skapar sevärd och fartfylld underhållning. Nermin har alltid vad som krävs för att bjuda på show och nu är han tillbaka på Zone Pro League #3, står det i ZPL:s pressmeddelande. 

Saengthong är en ung, populär thaiboxare som siktar på att ta sig in till ONE Championship. Hon kommer senast från en förlust via delat domslut mot Johanna Hermansson

Demirbek kommer från mer än 30 amatörmatcher som nu tar klivet till proffs på bortaplan. 

– Två populära karaktärer inom thaiboxning med välbesökta Instagramkonton som vittnar om stor support, står det i pressmeddelandet. Två synnerligen motiverade damer som står i startgroparna för den riktiga proffssatsningen. Räkna med engagerad publik och höga förväntningar.

LÄS OCKSÅ:

Zone Pro League 3: tillfälligt matchkort

  • Flugvikt (MMA): Renato Vidovic vs Binh Son Le
  • -69 kg (thaiboxning): Sam Ghoroghi vs Liam Komijani Borcheloui
  • -63.5 kg (thaiboxning): Merza Akhlaghi vs TBA
  • Fjädervikt: Nermin Mehmedagic vs TBA 
  • -57 kg (thaiboxning): Madeleine Saengthong vs Filiz Demirbek
  • Mellanvikt (MMA): Enes Kollari vs TBA
  • -63.5 kg (thaiboxning): Alexandra Andersröd vs Joanna Steffansson

Annons

Fler Nyheter