Connect with us

Svensk MMA

Video: ”The Mauler” och stjärntränaren ger en smygtitt på nya Allstars!

Publicerat


Nyheter

Video: ”The Mauler” och stjärntränaren ger en smygtitt på nya Allstars!

Publicerat 7 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Redan nu på måndag den nionde januari kommer dörrarna öppnar på nya Allstars Training Center! 

Medan Allstars har ett gott rykte och lokalen på Hagagatan i Stockholm är välbesökt så finns det en aspekt som överraskar många som tar sig dit: lokalens storlek. 

Allstars är, sett till lokalens storlek, en liten klubb. Detta samtidigt som det utan tvekan är det största gymmet i Nordeuropa sett till meriter, rykte och talang. 

Inför öppningen av nya Allstars i Solna Business Park var det dags att se vad som väntar. Huvudtränaren Andreas Michael och den svenske UFC-legendaren Alexander ”The Mauler” Gustafsson var på plats för att ge Frontkick.online en smygtitt på det nya gymmet, se videon nedan!

Läs mer

”Vill ha fem klasser igång samtidigt”

Storleken på den lilla lokalen på Hagavägen har inte undgått någon, inklusive Michael själv. 

Problemet är att vi aldrig haft nog med plats, berättar Michael för Frontkicks Ashah Tafari. Så den nionde januari kommer vi öppna på Svetsarvägen 22, vi jobbar hårt, som ni kan se så är vi inte klara ännu, vi lägger de sista bitarna nu.

Likt den nya lokalen så är ambitionerna med nya Allstars väldigt stora. 

– Vi vill ha en internationell standard i BJJ, grappling, MMA, proffsboxning och thaiboxning, fortsätter Michael. Vårt mål är att ha fyra till fem klasser igång samtidigt.

Utöver svenska toppfighters som Gustafsson, Khamzat Chimaev, Ilir Latifi, Bernardo Sopai och Josefine Knutsson, så finns ett stort utbud av internationella fighters som kallar Allstars för sitt hemmagym. 

Schweizaren Volkan Oezdemir, som är topprankad i UFC:s lätt tungviktsdivision, har flyttat till Allstars. Darren Till har även spenderat närmre ett år på Stockholmsgymmet och flera andra stora profiler som Marc Diakiese tränar där regelbundet. 

Tror du att nya Allstars kommer medföra nya höjder för gymmets fighters? 

ANNONS

Fler Nyheter