Connect with us

Svensk MMA

Zone Pro League 5 annonserat: ”Dags att fortsätta den publikfriande resan”

Publicerat


Nyheter

Zone Pro League 5 annonserat: ”Dags att fortsätta den publikfriande resan”

Publicerat 30 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

April månad kommer att inledas med Zone Pro League 5!

Foto: Andres Viracca

Nu är det officiellt: Zone Pro League (ZPL) 5 kommer att gå av stapeln den första april i Göteborg! Galan kommer att äga rum där organisationen återvände med nylanseringen: på Trädgår’n!

Detta innebär återkomsten av MMA och thaiboxning på hög nivå i Sveriges största gala som bjuder på bägge kampsportsformer.

Beskedet släpptes via ZPL:s officiella kanaler

– Som tidigare kommer thaiboxning och MMA omväxlande varvas under kvällen, står det i en press release på ZPL:s hemsida. Alla matcher sker på proffsnivå och kan inkludera allt från debutanter till rutinerade veteraner. De fyra första galorna levererade alla omväxlande, oförutsägbar action. Nu är det dags att fortsätta den publikfriande resan med ett nytt kapitel.

Läs mer: Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och Rykten

Flera spännande talanger har trätt fram i ZPL

ZPL har banat vägen för flera spännande talanger – men inte enbart Göteborgsbaserad fighters. 

Lokala profiler som Renato Vidovic har radat upp tre raka segrar i ZPL och har därmed etablerat sig som en av de bästa flugviktarna i Sverige. Den forne landslagsstjärnan Robin Enontekiö har också gjort proffsdebut i ZPL och har två raka segrar via avslut i första ronden.

Andra Göteborgare som stigit in i rampljuset är sociala medie-stjärnan Nermin Mehmedagic – som ströp ut Tobias Bohlin i sin debut – samt thaiboxaren Madeleine Kettner Saengthong

Även Malmötalangerna Oskar Jaskari och Herolind Xhafolli gjorde framgånsgrika proffsdebuter i ZPL och den karismatiske Stockholmaren Freddy Castro Gonzalez bjöd på en av organisationens galnaste avslut när han knockade Meza Akhlaghi i huvudmatchen på ZPL 3. 

Höll ögonen på Maximum Sports för uppdateringar kring ZPL 5!

Vilka fighters vill du se på Zone Pro League 5? 

Läs mer

ANNONS

Fler Nyheter

Annons