Connect with us

svenska fighters

Svenske supertalangen klar för match i finska CAGE

Publicerat


Nyheter

Svenske supertalangen klar för match i finska CAGE

Publicerat 29 december, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Efter snart två års frånvaro är Allstars Abdurakhman Nasrutdinov klar för en bantamviktsmatch mot (1-0) finske Karvan Ahmadi (1-0)!

Matchen sker på CAGE 57 i Helsingfors, Finland den elfte februari. Det var CAGE själva annonserade matchen via sociala medier. 

Läs mer

Motståndaren är obesegrad i CAGE 

Nasrutdinov är en del av berömda Wolf Pack på Allstars tillsammans med bland andra Khamzat ChimaevGuram Kutateladze och Djaba Murtazaliev med flera. 

Vad gäller fightingstil så är Nasrutdinov extremt oberäknelig och unik med spexiga sparkar och tekniker som kommer från alla vinklar. Han har besegrat bland andra Benjamin Dehesi och Sebastian Gonzalez inom A-klass-MMA och blev tidigt en talang att hålla ögonen på.

Nasrutdinov gjorde proffsdebut på Fight Club Rush 8 mot britten Ashley Kilvington. Nasrutdinov briljerade fullständigt och vann via TKO i den andra ronden. 

Sedan dess har Nasrutdinov stängts av från tävling i Sverige på grund av ett tumult på Wolf Fight Promotion 3 där han sparkade en funktionär. Nasrutdinov har sedan dess varit bokad för matcher utomlands men alla har ställts in på grund av sjukdom, skada eller liknande anledningar. 

Ahmadi har representerat det finska MMA-landslaget flera gånger, bland annat i VM 2018. Hittills har Ahmadi ett fläckfritt matchfacit i CAGE – både som proffs och A-klassfighter!

 Ahmadi har vunnit två raka matcher i CAGE via domslut, inklusive sin proffsdebut mot Karri Itkonen i mars i år. 

Hur går det för Abdurakhman Nasrutdinov mot Karvan Ahmadi?

ANNONS

Fler Nyheter