Connect with us

Exklusivt

Nasim Kazem öppnar upp om bakgrunden, ONE och nästa match

Publicerat


Nyheter

Nasim Kazem öppnar upp om bakgrunden, ONE och nästa match

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Under åren har Göteborg Muay Thais Nasim Kazem vuxit fram som en av de mest populära thaiboxarna i Sverige – nu har han suttit ned för en exklusiv, öppenhjärtig intervju med Maximum Sports!

Kazem öppnar upp om sin bakgrund, hur han ser på sina matcher i Muay Thai for Life (MTFL) och den uppmärksammade matchen mot stjärnan Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez.

Herrarna möttes på MTFL 2 i under 2022 i Göteborg. Det var en framemotsedd match mellan två fighters med ruskigt underhållande och publikvänliga stilar. 

Efter full tid gick matchen till poängdomarna – som var oense. Slutligen segrade Castro via delat domslut och även om Kazem förlorade matchen så blev han en erfarenhet och flera lärdomar rikare. 

– Jag fightades bara med känslor, jag var lack, arg du vet, jag såg igenom det, berättar Kazem. Han spelade spelet. All cred till honom. Efter den matchen lärde jag mig att jag måste hålla kylan bättre, även i sådana matcher och situationer där jag möter någon som har en stil där man blir lite mentalt påfrestad på ett sätt där ilska blandas i. Så jag lärde mig väldigt mycket ifrån den fajten.

Kazem ältar dock inte i det förflutna och försöker inte ens påstå att han borde ha vunnit domslutet. Kazem är däremot öppen för att möta Castro än en gång. 

– Han vann och det är bara att acceptera att han vann men jag hade kunnat gå en rematch. Det hade jag kunnat göra.

oavsett vad Kazem beslutar sig för att göra härnäst så kommer han ha en enorm flock med fans som följer hans nästa steg in i ringen. 

Se Maximum Sports djupa intervju nedan! 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Video: One on One med Nasim Kazem

Läs mer

Vem borde Nasim Kazem möta härnäst? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter