Connect with us

Exklusivt

Senaste nytt: Svenske publikfavoriten tar match på storgala i Bangkok – redan i morgon!

Publicerat

 

Nyheter

Senaste nytt: Svenske publikfavoriten tar match på storgala i Bangkok – redan i morgon!

Publicerat mars 9, 2023

By Lisa Melin Johansson

Maximum Sports kan nu exklusivt avslöja att Freddy Castro Gonzalez, som befinner sig på träningscamp i Thailand, under fredagen kommer äntra ringen på supereventet Rajadamnern KnockOut i Bangkok.

Fotograf: Chris Önnerby

Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez är inte enbart svensk mästare i thaiboxning, utan innehar även SM-guld i K1-kickboxning och har briljerat på proffsgalor som Muay Thai For Life och Zone Pro League. Dessutom är han en favorit av rang hos de svenska fajtingfansen, känd för sin underhållande, oortodoxa stil som fått även det tuffaste motstånd ur balans i ringen.

Med enbart två dagars varsel signade Gonzalez för morgondagens KnockOut-gala, som äger rum på Rajadamnern stadium i Bangkok. Rajadamnern anses tillsammans med Lumpinee vara en av de mest legendariska scenerna i världen för thaiboxning.

Maximum Sports tog ett snack med Freddy om den kommande drabbningen:

   – Jag fick ett samtal igår precis efter morgonpasset, runt 11:00 av Coach Chris Forster som säger det har varit avhopp i en gala nu på fredag, och att de behöver någon akut. Som den champ jag är tvekade inte jag en sekund, och svarade ja utan att ens fråga vilken vikt det är i eller vem jag möter. Så det enda jag vet är att jag mot en stark thailändsk kille i -65 kg som gillar clincha såklart, säger Gonzalez med ett skratt.

Krueger skulle fajtats på ONE-galan Friday Fights 6 för ett par veckor sedan, men tyvärr blev matchen inte av. Nu är han mer redo än någonsin.

   – Jag har varit riktigt jävla hungrig på fajtas nu eftersom jag var så taggad inför min förra match, som blev inställd.
Men nu har vi äntligen fått match så jag ser verkligen fram emot att testa alla mina nya vapen som jag fått lära mig på Venum Camp, och såklart köra proffsmatch i Thailand – värsta känslan ju!
Ni kan vänta er är en uppgraderad Freddy 2.0: snabbare, starkare, smartare och snyggare. Let’s go and get it!!

Rajadamnern KnockOut går av stapeln 19:00 thailändsk tid (13:00 svensk tid).
Streama galan här!

Kommer du se Freddy Castro Gonzalez match i Bangkok?

Läs också:

ANNONS

Fler Nyheter