Connect with us

UFC

Daniel Cormier avslöjar två troliga matcher för Conor McGregor

Publicerat


Nyheter

Daniel Cormier avslöjar två potentiella matcher för Conor McGregor

Publicerat 27 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Håller du med den forne dubbelmästarens förslag? 

Daniel Cormier, kommentator och före detta dubbelmästare i UFC, har skapat uppseende för sina två förslag avseende vem Conor McGregor bör möta härnäst. 

Enligt den forne UFC-mästaren så finns det två alternativ, en mer passande och en mer trolig. 

– Jag har två namn. Jag vet vem han borde möta och jag vet vem han förmodligen kommer möta, sade Cormier på ESPN:s YouTubekanal. Den han borde möta är Nate Diaz. De borde avsluta trilogin. Det är en enorm fight. Båda killar är inte nödvändigtvis i titelbilden just nu. Det är en rolig match. Vi har sett den två gånger och bägge levererade. Jag tycker det är en jämn matchning, så jag tycker han borde möta Nate Diaz. Den jag tror han kommer möta är Michael Chandler, för Michael Chandler har tagit UFC med storm. 

– Killen har haft fyra matcher [i UFC hittills]. Han har nu den bästa frontspark-knockouten genom tiderna, knockade Dan Hooker, gick titelmatch, gick årets match mot Justin Gaethje – så hans cv är starkt, hans profil är stark, och varje gång han vinner ne match tar han mikrofonen och gör ett statement. Och i hans senaste match tydliggjorde han att han var redo för Conor McGregor. 

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Två troliga kandidater 

McGregors två matcher mot Diaz är två av de mest sedda UFC-matcherna någonsin och bägge möten har utan tvekan varit framgångsrika publikfavoriter. 

Efter McGregors framgångsrika återkomst på UFC 246, då han knockade Donald ”Cowboy” Cerrone, var han positiv till att avsluta trilogin med Diaz.

Chandler har, som Cormier säger, onekligen haft succé i UFC trots ett matchfacit på 2-2 i organisationen. Vare sig han lämnar buren med en vinst eller förlust så får han fansen att prata om honom. Chandler har nämnt McGregor i bägge sina segertal vilket säger mycket om hur öppen han är till att möta superstjärnan.

Oavsett vem McGregor möter i sin återkomst till UFC så är en sak säker: fansen kommer dyka upp för att se superstjärnan tävla igen. 

Håller du med Daniel Cormier – vem borde Conor McGregor möta härnäst? 

Annons

Fler Nyheter