Connect with us

UFC

Forne titelutmanaren byter gym – flyttar till Allstars i Stockholm!

Publicerat


Nyheter

Forne titelutmanaren flyttar till Allstars i Stockholm på heltid!

Publicerat 26 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Jag etablerar mig i Sverige”

Efter flera framgångsrika vistelser i Stockholm har nu den schweiziske UFC-lätt tungviktaren Volkan ”No Time” Oezdemir valt att flytta till Sverige för att ansluta sig till Allstars Training Center på heltid! 

Det var Oezdemir själv som meddelade nyheten nyligen. 

– Jag har ändrats mycket just nu, sade Oezdemir i  en intervju med Block Asset. Jag etablerar mig i Sverige. Just nu håller jag på att flytta från mitt hus, så jag säger hejdå till Schweiz. Jag ska till Allstars, kommer träna med Khamzat, Darren Till, Alexander Gustafsson, alla de odjuren där borta… Det är riktigt bra, jag är riktigt glad, jag ändrar allt som behöver ändras. Jag har denna elden inom mig och jag behöver ett ordentligt team runtom mig och Allstars kommer vara det. 

Oezdemir har tränat både på Allstars samt på Frontline Academy i Oslo, Norge ett flertal gånger. Han inledde 2022 genom att träna på Allstars och kommer snart bli stockholmsbo på heltid. 

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Ställs mot farlig grappler härnäst

Oezdemir hade en utmärkt inledning på sin UFC-karriär med tre raka segrar, inklusive två snabba knockoutsegrar över Misha Cirkunov och Jimi Manuwa.

Schweizaren fick sedan en titelchans mot den dåvarande mästaren Daniel Cormier i januari 2018 men förlorade på submission i den andra ronden. 

Sedan dess har Oezdemir inte haft samma framgång i UFC och har förlorat fyra utav sina sex matcher sedan sin match om titeln.

Härnäst kommer Oezdemir möta den skotska submissionspecialisten Paul Craig i juli i år. 

Hur går det för Volkan Oezdemir mot Paul Craig? 

Annons

Fler Nyheter