Connect with us

UFC

Presskonferensen inför UFC 279 inställd: ”Aldrig varit med om något liknande”

Publicerat


Nyheter

Presskonferensen inför UFC 279 inställd: ”Aldrig varit med om något liknande”

Publicerat 9 september, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

UFC:s vd Dana White har tvingats ställs in presskonferensen inför UFC 279. 

Enligt flera uppgifter, som sedan bekräftats av White, ska det ha varit på grund av säkerhetsskäl då team Khamzat Chimaev och Team Kevin Holland var nära på att ryka ihop i ett stort bråk bakom scenerna. 

Den aggressiva konfrontationen, som blev fysisk, stoppades – men endast tillfälligt.

När team Nate Diaz sedan anlände blev det återigen en hetsig stämning och UFC valde därför att stoppa presskonferensen. Detta beslutet togs eftersom fighternas följen var för stora för att kunna separeras helt och hållet. 

– Låt mig börja med att säga att jag inte kommer att förklara för alla vad som hände här, sade White. Massa galenskaper, jag vet inte ens vad jag ska kalla det. Hur många år har jag sysslat med detta? 22 år eller hur länge det nu än är… Vi har aldrig varit med om någon liknande incident. Hela helvetet brakade loss där ute. Jag vet inte ens hur man ska förklara det. Vi stoppade det, men vi gjorde inte ett bra jobb med att inte låta det ske. Jag vet inte vad som hände, något sådant har aldrig hänt innan. 

Enligt White kommer det finnas betydligt striktare säkerhetsåtgärder under invägningarna samt under galans gång. Det är ännu inte klart vad eller vem som orsakade den ursprungliga konfrontationen. 

Läs mer

Presskonferensen inför UFC 279 med Kevin Holland & Daniel Rodriguez

ANNONS

Fler Nyheter