Connect with us

Hetast Just Nu

KLART: Jake Paul gör MMA-debut för världsledande organisationen

Publicerat


Nyheter

KLART: Jake Paul gör MMA-debut för världsledande organisationen

Publicerat 6 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Nu står det klart: Jake Paul kommer att göra MMA-debut för Professional Fighters League i år. Det bekräftar ”The Problem Child” själv via New York Times.

Efter mycket spekulationer är det nu officiellt: YouTube- och boxningsstjärnan Jake ”The Problem Child” Paul kommer att göra MMA-debut i PFL (Professional Fighters League) i år. 

Det var Paul själv som bekräftade nyheten via New York Times. Motståndare eller exakt datum är ännu inte fastställt, men Pauls matcher kommer att ha ett pay-per-view-format där fighters får cirka 50% av intäkterna. 

– Det här handlar om att förändra MMA. Att röra om i grytan, göra något nytt och skapa den nya stora ligan, säger Paul i en kommentar till New York Times.

Paul har tidigare gjort sig känd för sitt engagemang för bättre löner för MMA-fajters, bland annat genom ett flertal offentliga dispyter med UFC-bossen Dana White.

Läs mer: Guram tvingas dra sig ur nästa UFC-match – här är anledningen

Jake Paul obesegrad som proffsboxare

Som boxare har Paul lyckats hålla ett fläckfritt matchfacit på sex raka vinster.

Youtube-stjärnan har visserligen aldrig tävlat i en MMA-bur – däremot har han besegrat tidigare UFC-stjärnor som Ben Askren, Tyron Woodley och nu senast legendaren Anderson Silva i boxningsringen.

Nu återstår det att se hur ”The Problem Child” klarar sig i buren, vilket givetvis innebär en helt annan utmaning för fixstjärnan.

Läs också: Jake Paul besegrar Anderson Silva – utmanar Nate Diaz efteråt!

Hitta dina MMA-nyheter på engelska på Frontkick.online!

ANNONS

Fler Nyheter