Connect with us

Hetast Just Nu

Jake Pauls utmaning till UFC-superstjärnan inför MMA-debuten

Publicerat


Nyheter

Jake Paul vill möta UFC-superstjärnan i första MMA-fajten

Publicerat november 20, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Jake Paul är klar för MMA-jätten Professional Fighters League. Nu meddelar ”The Problem Child” att han vill möta Nate Diaz i MMA-buren  men först i boxningsringen.

Jake Paul Nate Diaz MMA Boxning PFL 1

I veckan nåddes vi av beskedet att Youtube- och boxningsstjärnan Jake Paul är klar för MMA-jätten PFL (Professional Fighters League) och planerar göra MMA-debut under 2023.

Nu meddelar Paul att han vill möta UFC-superstjärnan Nate Diaz i sin första MMA-fajt. Men först vill han göra upp i boxningsringen.

– Jag är så hängiven detta att jag redan har erbjudit Nate Diaz en deal på två matcher. Först boxas vi, och sedan möts vi PFL-buren där vi sätter allt på spel. Om det inte visar att jag har bollar så vet jag inte vad. Nate Diaz, jag är beredd att möta dig i din egen jävla sport. Det handlar om två matcher. Låt det hända, säger Paul.

Läs mer: KLART: Jake Paul gör MMA-debut för världsledande organisationen

Jake Paul obesegrad i boxning

Om matchen blir av är det inte första gången Jake Paul ställs mot en före detta UFC-fajter. ”The Problem Child” har redan gjort upp med stjärnor som Anderson Silva, Tyron Woodley och Ben Askren, och besegrat alla tre. Dock enbart i boxningsringen.

Läs också: Video: Nate Diaz och Dillon Danis hamnar i bråk utanför UFC 281

Nate Diaz gick sin sista UFC-fajt i karriären då han besegrade Tony Ferguson förra året. Stocktonsonen var ett av de absolut största namnen under sin tid i organisationen, mycket på grund av sina uppmärksammade fajter mot Conor McGregor under 2010-talet.

Hitta de senaste MMA-nyheterna på engelska på Frontkick.online!

ANNONS

Fler Nyheter