Connect with us

Exklusivt

Maximum Sports matcher som borde bokas efter UFC London

Publicerat


Nyheter

Maximum Sports matcher som borde bokas efter UFC London

Publicerat 25 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Vilka matcher vill du se?

UFC London gick av stapeln i helgen och nedan följer alla matcher som borde bokas efter galan enligt Maximum Sports!

Curtis Blaydes

Det är förvisso inte Curtis Blaydes fel att huvudmatchen under UFC London blev en stor antiklimax, men det hjälpte inte hans chanser att bli nästa titelutmanare. Detta särskilt när den regerande mästaren Francis Ngannou redan avslutat Blaydes två gånger. Blaydes behöver en mer övertygande vinst innan han kan göra anspråk på titeln. 

Curtis Blaydes borde möta: Vinnaren mellan Ciryl Gane och Tai Tuivasa

Den tionde september kommer Ciryl Gane och Tai Tuivasa att göra upp i UFC:s första gala i Paris. Vinnaren mellan de kan få möta Blaydes. 

Tom Aspinall

Det är alldeles för svårt att matcha Tom Aspinall med någon förrän vi vet när han kan återvända från sin skada. Tungviktslandskapet kan se helt annorlunda ut beroende på när det är. Tyvärr. 

Jack Hermansson

Den Jack Hermansson vi fick se i London såg ut att vara den bästa Jack Hermansson vi sett hittills! Hans striking var på en helt ny nivå och det fanns i stort sett inget som motståndaren Chris Curtis kunde göra förutom att lacka ur. 

Detta ärr den Hermansson som snart kan börja kräva titelchans. 

Jack Hermansson borde möta: Derek Brunson

Det hade varit härligt att se Hermansson möta den brittiske stjärnan Darren Till. Dock så har Till tvingats dra sig ur fem olika matcher sedan 2020. Veteranen Derek Brunson har inte mycket tid kvar i UFC men är fortfarande ett stort, topprankat namn. Det är en perfekt matchning för Hermansson som behöver inleda en vinstsvit innan han kan utmana om titeln. 

Chris Curtis

Där tog vinstsviten slut! Chris Curtis hade inget som helst svar på Jack Hermanssons striking. rörelse och fotarbete. Det var dock ett stort kliv upp i motstånd för Curtis, som aldrig mött en topprankad UFC-fighter innan. Det är ett bra läge att blicka nedåt i rankingen. 

Chris Curtis borde möta: Makhmud Muradov

Både Curtis och Makhmud Muradov hade tre raka vinster i UFC innan det tog slut. De har liknande historier i UFC, låt oss se vem som kan återvända till vinstkolumnen. 

Läs mer

Paddy Pimblett

Säg vad man vill om Paddy Pimblett, han levererar underhållning inför, under och efter matchen! Han säkrade sin mest imponerande UFC-vinst hittills! Pimblett borde inte stressas in i för tuffa matcher innan han är redo för de. Det är dock dags för ett steg upp i motstånd. 

Paddy Pimblett borde möta: Alexander Hernandez

Alexander Hernandez har haft det svårt mot divisionens topp 15-fighters men han har visat potential. Om han kan sätta stopp för hypetåget som är ”Paddy the Baddy” så har han återtagit en bra plats i divisionen. 

Jordan Leavitt

Trots en stark inledning fick Jordan Leavitt se sig besegrad i den andra ronden mot Paddy Pimblett. Det skulle vara intressant att se honom mot en annan stigande talang.

Jordan Leavitt borde möta: Mason Jones

Både Leavitt och Mason Jones förlorade under UFC London men stilmässigt presenterar de olika utmaningar för varandra. 

Nikita Krylov vs Volkan Oezdemir

Både Nikita Krylov och Volkan Oezdemir säkrade väl behövda segrar och bröt sig ur vinstsviter på UFC London. Rankningsmässigt är de nära varandra, en match mellan de är logisk. 

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson har gjort sig förtjänt till att göra precis vad han vill. Men det såg inte bra ut i helgen. Gustafsson verkar inte ha kvar det stinget som han en gång hade, de krigen som han gått igenom kostar, och notan är saftig. 

Molly McCann

Efter ett ljummet huvudkort levererade Molly McCann ett underhållande avslut! Hon vet hur man bjuder fansen på ett roligt slagsmål och därför ser jag gärna henne mot en striker. Kanske en striker hon redan har föreslagit?

Molly McCann borde möta Antonina Shevchenko

Efter UFC London tydliggjorde McCann sin önskan att möta den äldre och mindre framgångsrika Shevchenkosystern; Antonina Shevchenko. Stilmässigt bäddar det för ren och skär underhållning, låt oss se det! 

Paul Craig

Det var en stark inledning för den skotske grapplern Paul Craig… men sedan inte mycket mer. Han visade ett par tydliga brister i sin teknik och taktik, vilket väcker frågor om hans potential i divisionen. 

Paul Craig borde möta: Dominick Reyes

Både Craig och Reyes har väckt frågor kring hur länge de kan hålla sig i toppen av lätt tungviktsdivisionen. Rankingmässigt är Reyes förvisso ett steg upp för Craig, men det är främst gamla meriter som säkrat Reyes plats i rankingen. En match mellan de kan avgöra vem som stannar kvar i topp 10. 

Vilka matcher hade du bokat efter UFC London? 

Annons

Fler Nyheter