Connect with us

Featured

Tobias Harila öppnar upp – blir nästa MMA-match den sista?

Publicerat

Previous1 of 2

Den första juni återvänder Tobias ”Bad Intention” Harila till Västerås för att gå huvudmatch på Fight Club Rush (FCR) 20 mot georgiern Levan Kirtadze. Det är Harilas första match tillbaka i FCR sedan organisationens sjätte gala där han besegrade Fernando Flores via knockout i den första ronden för att vinna titlen som ”Bad Boy av Sverige”.

Sedan dess har Harila gått vidare till att tävla i Cage Warriors i ett hopp om att använda det som en språngbräda till UFC, men blandade resultat och visumproblem kan ha bromsat de planerna.

Inför eventet talade Harila med Maximum Sports om sin storslagna comeback på hemmaplan, hur mycket han har kvar i MMA, Bare Knuckle och mycket mer!

– Jag tror verkligen det kommer bli en nagelbitare, så det kommer bli jävligt spännande, berättar Harila för Maximum Sports om Kirtadze som motståndare.

Harila avslöjade också att han börjar snegla alltmer mot Bare Knuckle-boxning och att han kanske lämnar MMA för att gå vidare till striking.

– Det känns jävligt bra att vara tillbaks här och göra kanske min sista match i FCR kanske min sista match i MMA, jag vet inte, men det känns riktigt bra.

Klicka ”nästa” för att se intervjun!

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Previous1 of 2