Connect with us

Boxning

Tyson Fury avslutar Derek Chisora i London!​

Publicerat

 

Nyheter

Tyson Fury avslutar Derek Chisora i London!

Publicerat december 03, 2022

By Philip Dersén

Tungviktsmästaren Tyson Fury fortsätter att besegra sina konkurrenter. Derek Chisora avslutades i den tionde ronden på Tottenham Hotspurs Stadium. 

Fury vann på TKO i rond nummer tio

På ett välfyllt Tottenham Hotspurs Stadium ställdes Tyson Fury och Derek Chisora mot varandra för en tredje gång. Under de två föregående mötena var det Tyson Fury som avgick med segrarna. Inför kvällens match var han därför en skyhög favorit att reprisera detta.

Veteranen Derek Chisora kämpade tappert under matchens första halva. Men ju längre matchen led, desto mer tydligt blev det att det var Tyson Fury som var världsmästaren. I slutet av den tionde ronden hade domaren sett tillräckligt och avbröt matchen. Detta till fansens burop då de hade velat få se mer boxning.

Den officiella statistiken blev en TKO-seger 2 minuter och 53 sekunder in i rond nummer tio. Nu återstår det att se vad Tyson Fury väljer att hitta på under 2023.

Läs mer

Dubois och Lowe vann på underkortet 

På underkortet ställdes brittiska tungviktstalangen Daniel Dubois mot Kevin Lerena. Efter att Lerena inledde den första ronden starkt med nedslagningar, något som Dubois lyckades överleva. Istället var det britten som avslutade matchen i rond tre via knockout. Tyson Furys viktmässigt betydligt lättare träningskamrat Isaac Lowe knep även han en seger. Då han tidigare under kvällen besegrade Sandeep Singh Bhatti på poäng.

ANNONS

Fler Nyheter