Connect with us

Senaste nytt

Svenska stjärnan får norskt motstånd på Muay Thai For Life!

Publicerat

 

Nyheter

Svenska stjärnan får norskt motstånd på Muay Thai For Life

Publicerat 6 augusti, 2023

By Lisa Melin Johansson

Efter att det annonserats att Vilda Ekhorn och Anne Line Hogstad signerat för Muay Thai For Life (MTFL) har det spekulerats om ett eventuellt nordiskt möte, då de båda fatjas i samma viktklass. Något som nu bekräftas av organisationen – i oktober debuterar Ekhorn som proffs mot den erfarna norskan! 

Maximum Sports har tidigare rapporterat att nyblivna världsmästaren Vilda Ekhorn samt Anne Line Hogstad kommer gå in i ringen på Muay Thai For Life: Unite Against Cancer, som äger rum den 28 oktober i Partille Arena. För Hogstad blir det ett kärt återseende med organisationen, då hon på MTFL 1.0 besegrade Uma Galli. Som proffs innehar hon ett matchfacit på 16-8, därtill har hon 35 amatörmatcher i ryggen samt flertalet guldmedaljer på både skandinavisk och världsnivå.

Läs mer: Svensk Thaiboxning 2023: Matcher, Schema, Rykten

Unga stjärnskottet Ekhorn må ha mindre erfarenhet än den äldre motståndaren, men har gjort sig känd för både sin fysiska och mentala stryka. Något som tagit henne till vinst över mer erfarna fajters, vilket vi bland annat fick se när hon avslutade Vanessa Romanovski på Sthlm Fight Night i februari. Som amatör har Ekhorn ett matchfacit på 16-2, med guld i både NM och VM. Matchen på MTFL blir hennes professionella debut.

Läs mer: Muay Thai For Life: Delad huvudmatch annonserad – om historisk titel!

Biljetter till MTFL: Unite Against Cancer finns att köpa på Tickster, och galan kommer i vanlig ordning även att streams på DAZN.

Läs mer

Vem vinner matchen mellan Vilda Ekhorn och Anne Line Hoglund?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter