Connect with us

Senaste nytt

Video: Nate Diaz och Dillon Danis hamnar i bråk utanför UFC 281

Publicerat


Nyheter

Video: Nate Diaz och Dillon Danis hamnar i bråk utanför UFC 281

Publicerat 13 november, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Lördag natt ägde alla fighter inte rum i arenan, men Nate Diaz och Dillon Danis höll på att hamna i bråk utanför UFC 281. 

Det är ingen hemlighet att det finns en hätsk rivalitet mellan Diaz och Conor McGregor. Danis är en vän samt träningskamrat till McGregor och de har tränat tillsammans under flera år.

Det är fortfarande oklart vad som orsakade tjafset, men efter UFC 281 sprang Diaz och Danis på varandra utanför arenan. McGregors manager Audie Attar var en av många som försökte skildra Diaz och Danis. Innan parterna kunde separeras fick dock en i Danis följe en örfil från Diaz.

Läs mer

En av de största antagonisterna i modern MMA

Danis är en skicklig grappler med svart bälte i BJJ. Trots att Danis endast gått två matcher mot utmatchat motstånd har han tagit för sig på sociala medier, påstår sig vara en av de bästa i världen, och hetsar ständigt andra fighters. 

Medan det aldrig varit fel på Diaz kondition är hans stubin ökänt kort. Han har hamnat i ett flertal bråk, bland annat en incident inför returmatchen mot McGregor. 

Senast hamnade Diaz i bråk med team Jake Paul

Diaz är inte längre under kontrakt med UFC. Medan en boxningsmatch mot Paul har ryktats är ett potentiellt möte med Danis inte heller otänkbart. 

Vill du se Nate Diaz vs Dillon Danis? 

ANNONS

Fler Nyheter