Connect with us

Exklusivt

Andreas Gustafsson inför återkomsten: ”Har något att leva upp till”

Publicerat


Nyheter

Andreas Gustafsson inför återkomsten: ”Har något att leva upp till”

Publicerat 24 november, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Efter en tvåårig frånvaro och tillfällig pension är äntligen Andreas ”Bane” Gustafsson (6-1) redo för återkomst i huvudmatchen på Fight Club Rush (FCR) 14! Gustafsson kommer ta sig an den polske bjässen Lukasz Dziudzia (6-4-1) – en fighter som påminner mycket om sin svenske motståndare i fightingstil. 

Det är ingen hemlighet att ”Banes” comeback blivit en av de största snackisarna kring FCR 14. Förväntningarna är höga, men Gustafsson är redo att överträffa de. 

– Det är klart att det finns folk som säkert förväntar sig annorlunda saker, berättar Gustafsson för Maximum Sports. Om jag har blivit bättre, utvecklat något, eller blivit sämre. Det finns säkert jättemycket spekulationer. 

Läs mer

”Ska se till att bjuda på show”

Gustafsson är väl medveten om likheterna mellan sig själv och Dziudzia. Två liknande fighters kan ibland slå ut varandras stilar och spektskompetenser, men Gustafsson tror att matchens status samt bägges ambitiösa vilja garanterar ett fartfyllt möte. 

– Han verkar vara ganska lik mig, lite samma stil, berättar Gustafsson. Så det är väl kanske att vi tar ut varandra när det kommer till brottning, stryka och kondition. Jag tror inte det blir en tråkig match, jag tror varken att han eller jag vill det. Vi har ju ändå main event så vi har ju något att leva upp till, vi måste ju ge publik och fans något roligt att titta på. Vi kan inte hålla på att brottas i femton minuter, det är ju skittråkigt. Det blir en spännande match. 

Både Gustafsson och Dziudzia tågar fram, sätter press på motståndaren och vill hålla i taktpinnen. Alla ingredienser finns för ett spännande möte – något det svenske muskelberget garanterar. 

– Missa inte ett fullspäckat matchkort, grym gala, en bra huvudmatch, avslutar Gustafsson. Jag ska se till att bjuda på show!

Vad har du för förväntningar inför Andreas Gustafsson vs Lukasz Dziudzia? 

ANNONS

Fler Nyheter