Connect with us

Exklusivt

Cornelia Holm blir ny co-host i Käftsmällspoddens Göteborgstudio

Publicerat

Cornelia Holm Conny Future MMA Käftsmällspodden Göteborg
Bilder via PFL MMA / Stefan Romare / Käftsmällspodden

Käftsmällspodden, Sveriges största podcast om fighting, har fått ytterligare tillökning i teamet. Nyligen körde man igång med sin nya satsning i Umeå, och nu sker även en förändring i Göteborg där MMA-fightern Cornelia Holm kommer in som ny co-host.

Holm, även känd som ”Conny Future”, vann både EM och VM under sin tid i svenska MMA-landslaget och har fightats på galor som Cage Warriors, OKTAGON och PFL Europe som proffs.

– Det känns väldigt spännande och roligt! Lite nervöst såklart. Är ödmjuk inför uppgiften men exalterad, säger Holm om nya uppdraget i en kommentar till Maximum Sports.

Cornelia Holm

Cornelia ”Conny Future” Holm. Foto: OKTAGON MMA

Cornelia Holm leder nytt Käftsmällspodden-avsnitt med Hanna Palmqvist och Zvonimir Kralj i Göteborg

Tillsammans med Andres Viracca, grundare av Käftsmällspodden, leder Cornelia Holm nu ett nytt avsnitt där Hanna Palmqvist och Zvonimir Kralj gästar studion i Göteborg för att prata om Hannas galna proffsdebut på ONE Championships ”Friday Fights”-gala i Bangkok, samt om Zvonnes kommande fight i thaiboxning på helgens Muay Thai For Life 8.0 på Rondo i Liseberg.

– Som fighter har Cornelia varit en grym ambassadör för Käftsmällspodden och det känns riktigt kul att nu även få ha med henne som en av programledarna i teamet. Jag tycker att hon fyllde skorna som co-host bra direkt i det här avsnittet med Hanna och Zvonne, och vi ser fram emot fler avsnitt med tillsammans framöver.

Lyssna på avsnitt nummer 414 med Hanna Palmqvist och Zvonimir Kralj som gäster och Cornelia Holm som ny co-host i spelaren nedan!

Läs mer: Sveriges största podd om fighting expanderar – öppnar ny Käftsmäll-studio i Umeå

Följ Käftsmällspodden på Instagram här!