Connect with us

Svensk MMA

David Jacobsson tillbaka för ny match – på galan han själv organiserar!

Publicerat


Nyheter

David Jacobsson tillbaka för ny match – på galan han själv organiserar!

Publicerat mars 29 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Wolf Fight Promotion (WFP) 4 är inbokad för Halmstad Arena den första oktober och en av de tävlande är ingen mindre än självaste organisatören och vd:n David ”Fatboy Slim” Jacobsson!

Med andra ord kommer Jacobsson styra upp och organisera galan, samtidigt som han klipper vikt och förbereder sig för match den förstaroktober!

Den karismatiske hallänningen Jacobsson tog till sociala medier för att annonsera att han kommer att gå match på WFP 4. Motståndet är ännu inte annonserat, men enligt uppgifter till Maximum Sports rör det sig om en erfaren europé som mött flera före detta UFC-fighters.

 

     Visa detta inlägg på Instagram           

 

Ett inlägg delat av David Jacobsson | MMA (@davejacobsson)

Läs mer

Slog igenom under 2019

Jacobsson och hans team på Halmstad Kampsport är i stort sett självlärda. Tillsammans med hans bror Ola Jacobsson samt vän och lagkamrat Robert Nyström åkte trion runt för att tävla i Europa i matcher som knappast var fördelaktiga för de.

Efter att ha byggt upp ett stabilt matchfacit gick Jacobsson äntligen sin första match i Sverige mot Saeed Ganji i november 2019. ”Fatboy Slim” dominerade, säkrade en fin seger och sattes på kartan av det svenska MMA-landskapet.

Därefter vann han fyra matcher till, alla utom en via avslut i den första ronden – två av de matcherna i Brave CF. Nästan alla matcherna var dessutom i olika viktklasser eller catchvikt.

Jacobsson tog sedan en match mot den enorma mellanviktaren Ibrahim Mané och förlorade via enhälligt domslut efter full tid.

Sedan dess har dock Jacobsson återvänt till vinstkolumnen med två raka segrar, senast en jämn och något kontroversiell seger över Rahmads Stromanis på Fight Club Rush 11.

Wolf Fight Promotion 4: Tillfälligt matchkort

  • Weltervikt: David Jacobsson vs TBA
  • (A-klass) Mellanvikt: Oskar Carlsson vs Josef Al-Zubeidy
  • (A-klass) Bantamvikt: Hasan Atayi vs Mustafa Muhammadi

Vem vill du se David Jacobsson mot på Wolf Fight Promotion 4?

Annons

Fler Nyheter