Connect with us

Svensk MMA

Uppgifter: Samuel Bark tillbaka i Cage Warriors – för årets sjunde match!

Publicerat


Nyheter

Uppgifter: Samuel Bark tillbaka i Cage Warriors – för årets sjunde match!

Publicerat 16 december, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Tomasz Piwinski

samuel bark. Foto Tomasz Piwinski

Sveriges mest aktiva fighter; Samuel ”Sammon Dekker” Bark (7-1), är nu redo för årets sjunde och sista match – ett möte med holländaren Orlando Wilson Prins (3-1)!

Mötet sker på Cage Warriors 148, på nyårsafton i London. Det var Frontkick.Onlines stjärnreporter Ashah Tafari som avslöjade matchningen. 

Matchen är dock inte påskriven än och därmed inte officiell. 

Läs mer

Går årets sjunde (!) match

Bark, som är flerfaldig mästare i thaiboxning, gjorde sin professionella MMA-debut i oktober förra året och säkrade den bästa knockouten år 2021 över Baysangur Makaev

Sedan dess har Bark varit som ett ånglok, som plöjt igenom motståndet. Efter sin tredje raka seger bokades ”Sammon Dekker” för en match mot Alexander Lööf i huvudmatchen på Fight Club Rush 12. Det var en jämn, taktisk match som gick tiden ut, men i slutändan segrade Lööf via domslut. 

Nederlaget stoppade dock inte Bark, som fortsatte rada upp segrar inklusive en spektakulär och chockerande knockout över rivalen Tobias Harila

Bark kommer senast från en dominant och brutal TKO-seger via armbågar över finske Jerry Kvarnström på Superior Challenge 25.

Prins är en skicklig grappler som gjorde proffsdebut i oktober 2019. Han radade upp tre raka vinster via submission för att säkra en match i Cage Warriors. Prins mötte veteranen Tom Mearns i sin första match i organisationen och förlorade ett domslut efter full tid. 

Håll utkik på Maximum Sports för en exklusiv intervju inför Cage Warriors 148.

Hur slutar Samuel Bark vs Orlando Wilson Prins? 

ANNONS

Fler Nyheter