Connect with us

Exklusivt

Enorma bonusar annonserade inför Muay Thai for Life 4.0!

Publicerat


Nyheter

Enorma bonusar annonserade inför Muay Thai for Life 4.0!

Publicerat 31 oktober, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Den tionde december intar Muay Thai for Life (MTFL) Baltiska Hallen i Malmö med organisationens fjärde gala och nu har Käftsmällspodden gjort galan ännu mer spännande.

Det blev nyligen klart att succépodden kommer att erbjuda hela två stycken bonusar på 25,000 kronor! En bonus kommer att ges för galans bästa knockout samt en för galans bästa prestation.

Bonusarna kommer att delas ut av Käftsmällspoddens ägare Andres Viracca. Initiativet har tagits i hopp om att inspirera fler att också investera i svensk MMA och att ge fighters en möjlighet att kunna försörja sig på kampsport.

Läs mer

Flera bonusar kommer att delas ut i år

Detta är inte den första gången som Käftsmällspodden stöttat fighters med bonusar. Inför Fight Club Rush 10 sponsrade Käftsmällspodden med fem bonusar på 10,000 kronor.

Det verkar som att initiativet med extra bonusar utöver vanlig fighterlön har spridit sig. Bulldog Medias ägare Daniel Högström har tagit ett liknande initiativ inför Zone Pro League 4: Money Rain. Som namnet antyder på kommer flera bonusar delas ut på drygt 100,000.

Hittills har endast två matcher annonserats för MTFL. Ett hett Skånederby mellan Malmös Christopher Bajo och Helsingborgs Mustafa Aboutaka, samt Livia Nygaard vs Filiz Demirbek

Muay Thai for Life 4.0: Tillfälligt matchkort

  • Catchvikt 77 kilo: Christopher Bajo vs Mustafa Aboutaka
  • Bantamvikt: Livia Nygaard vs Filiz Demirbek
  • Nicholas Bryant vs TBA 

ANNONS

Fler Nyheter