Connect with us

Hetast Just Nu

Muay Thai for Life 4.0 annonserat – intar ny svensk stad med mega-event!

Publicerat

 

Nyheter

Muay Thai for Life 4.0 annonserat – intar ny svensk stad med mega-event!

Publicerat 18 oktober, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Första galan utanför Göteborg!

Efter tre lyckade galor är nu Muay Thai for Life (MTFL) 4.0 officiellt! Galan kommer att bli organisationens första utanför Göteborg. MTFL 4.0 kommer att gå av stapeln på Baltiska Hallen i Malmö lördag den tionde december!

Hittills har inga fighters annonserats för MTFL 4.0. Det finns dock en stor chans att lokala fighters från Malmö samt thaiboxare som tävlat på tidigare MTFL-galor går match på Baltiska Hallen.

Läs mer

Förra galan gjorde succé på DAZN!

MTFL har stegrat i kvalité för varenda evenemang, men MTFL 3.0 var utan tvekan det största hittills. Galan blev den första svenska kampsportseventet att sändas på den världsledande sportplattformen DAZN. I dagsläget sänder DAZN nästan alla världens största boxningsmatcher, samt matcher från de största fotbollsligorna som La Liga, Bundesliga och Serie A.

MTFL 3.0 toppades av med ett möte mellan Sverige och Danmark då den svenske ONE-fightern Magnus Andersson mötte Youssef Assouik. Det blev en fartfylld rökare till match där Assouik kammade hem en bekväm seger på domslut.

Utöver det bjöd Freddy Castro Gonzalez och Robin Sundlöf på tre ronder underhållande krig. Efter full tid stod Gonzalez som segrare via domslut.

MTFL har stora ambitioner och har redan utmärkt sig som nordens ledande thaiboxningsorganisation. Det nästa evenemanget lär enbart förstärka detta.

Vilka vill du se tävla på Muay Thai for Life 4.0?

ANNONS

Fler Nyheter