Connect with us

Thaiboxning

Ny spännande match på Muay Thai For Life 4.0: Robin Sundlöf möter Amir El-Dakkak!

Publicerat

 

Nyheter

Ny spännande match på Muay Thai For Life 4.0: Robin Sundlöf möter Amir El-Dakkak!

Publicerat november 7, 2022

By Lisa Melin Johansson

Under måndagen utökades det redan mycket lovande matchkortet till Muay Thai For Life 4.0 med ytterligare en spännande drabbning: Robin Sundlöf möter Amir El-Dakkak!

Den 10:e december kommer vi att få se två av Sveriges främsta fighters i -63,5 kilosklassen göra upp i ringen.

Lejonkulans Sundlöf är en riktig veteran inom organisationen och har på samtliga tidigare Muay Thai For Life-galor visat på oerhörda tekniska färdigheter såväl som trygghet och lugn.

Läs mer

Tvåfaldig svensk juniormästare tar klivet till proffs

Efter två raka segrar kommer han nu senast från en förlust på delat domslut efter ett riktigt underhållande möte med Freddy Castro Gonzalez på Muay Thai för Life 3.0. Vi räknar därför med att se en segerlysten Sundlöf när Göteborg drabbar samman med Malmö.

Hemmafightern från Malmö Muay Thai är tidigare tvåfaldig svensk juniormästare och har trots sin unga ålder samlat på sig ett imponerande antal matcher.

El-Dakkak debuterade som senior tidigare i år och vann då med domarsiffrorna 3-0 mot en erfaren motståndare. Åter igen visar han att ingen utmaning är för stor när han mäter sig mot den 14 år äldre Sundlöf i bataljen som går under proffsregler i Baltiska Hallen i Malmö.

Köp biljetter till Muay Thai For Life 4.0 här!

ANNONS

Fler Nyheter