Connect with us

Exklusivt

Sanny Dahlbeck öppnar upp om comebacken: ”Måste visa att jag fortfarande vill”

Publicerat


Nyheter

Sanny Dahlbeck öppnar upp om comebacken: ”Måste visa att jag fortfarande vill”

Publicerat 26 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Snart återvänder den svenske thaiboxningsmästaren Sanny Dahlbeck och du kan nu få en unik inblick i hans träningsläger, i samarbete med Combat Arts. 

Sent förra året blev det klart att den Sanny Dahlbeck skulle återvända i en match mot britten Joe Ryan om Europatiteln.

Maximum Sports-anslutna Combat Arts har följt Dahlbeck under sin träning i återkomsten. Den femfaldige svenske thaiboxningsmästaren må inte vara särskilt bekant med sin motståndare, men det hindrar honom inte från att ta uppdragen på fullaste allvar 

– Jag vet faktiskt inte så mycket om honom säger Dahlbeck om Ryan. UK Number one står det. Han är ung, hungrig, två armar, två ben, duktig up-and-coming. Jag underskattar ingen motståndare jag möter. Det blir en tuff fajt, jag kommer ihåg när man var den unga, hungriga, man pallade hur länge som helst! 

Läs mer

”En bra match för båda”

Utifrån det som Dahlbeck vet om Ryan så känner han igen sig. Dahlbeck har varit i Ryans position en gång i tiden och han ser fram emot utmaningen – som kan säga mycket om svenskens framtid. 

– Det blir ett bra test för mig, jag tror det blir en bra match för båda. För han så får han möta någon som är mer erfaren, för mig så måste jag möta någon som är ung och hungrig och visa att jag fortfarande vill liksom. 

Dahlbeck är femfaldig thaiboxningsmästare och är dessutom nordisk WMC-mästare samt YOKKAO-mästare. 

Sist han tävlade mötte han den finske mästaren Niko Koreventaus i en match Dahlbeck förlorade via TKO trots en lysande inledning. 

Lämnar Sanny Dahlbeck England med Europatiteln? 

ANNONS

Fler Nyheter