Connect with us

UFC

Khabib erbjuder Tony Ferguson en deal: ”Vi gör business”

Publicerat


Nyheter

Khabib erbjuder Tony Ferguson en deal: ”Vi gör business”

Publicerat 17 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Jag gillar din idé…”

Under flera år hoppades MMA-fans på att få se ett möte mellan Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov. Nu har ett mycket mer formellt möte föreslagits. 

Efter Fergusons senaste match hade han ett förslag om att han och Khabib bör agera coacher för en framtida säsong av The Ultimate Fighter (TUF). 

Fergusons förslag fick en oväntat positiv respons från Khabib – som till och med erbjöd sin forne rival ett kontrakt i sin MMA-organisation Eagle Fight Club.

– Tony jag gillar din idé om TUF, ring dina chefer och låt de ge dig ett erbjudande, men om de inte har idéer så kommer jag själv erbjuda dig en deal hos Eagle Fight Club-plattformen, vi gör business här, vet du, skrev Khabib. 

Läs också: 

Ferguson inte intresserad

Trots Khabibs välvilja fick han ett nonchalant svar från Ferguson, som inte verkar intresserad. 

Fergusons senast match mot Michael Chandler på UFC 274 innebar hans fjärde raka förlust i UFC – hans andra via T/KO. 

Under flera år var Ferguson en av de bästa och mest fruktade lättviktarna i UFC. Vinstsviten tog slut mot Justin Gaethje på UFC 249. Sedan dess har Fergusons fall i rankningen varit tydlig, till många fans förtvivlan. 

Trots förlust på UFC 274 så imponerade Ferguson i den första ronden. Framgången han hade inledningsvis har nu sporrat en återkomst till UFC, det är dock inte klart när eller mot vem. 

Borde Tony Ferguson ansluta sig till Khabib Nurmagomedovs Eagle FC? 

Annons

Fler Nyheter