Connect with us

UFC

Lista: Fem snyggaste ryggtatueringarna i UFC!

Publicerat


Nyheter

Lista: De fem snyggaste ryggtatueringarna i UFC!

Pezhman Pars

Publicerat november 30, 2022

By Pezhman Pars

Tom Aspinalls samuarimask en klass för sig!


Tatueringar här senaste 5-10 åren vuxit explosionsartat i popularitet och nu har var och varannan människa förevigat någonsin på sin kropp med hjälp av bläck. Och väl i oktagonen där halvnakna män och kvinnor fajtas är det ett utmärkt tillfälle att visa upp sina motiv. Idag finns det nog flera fighters som är tatuerade jämfört med de som inte bär på en tatuering.
Med så många fighters som har tatueringar har vi på Maximum Sports skapat en lista på de snyggaste tatueringarna idag. Eftersom det finns så många olika stilar, motiv och storlekar har vi begränsat oss till endast ryggtatueringar. Det är en helt subjektiv bedömning och egentligen borde varje mästerverk stå för sig självt och inte jämföras men här kommer ändå ett försök till en ranking av de snyggaste ryggtatueringarna av aktiva fighters i UFC.

 1. Cody Garbrandt – Före detta mästare i bantamviktsdivisionen, har ”No love” många tatueringar att skryta om. Men frågan är om den på hans rygg inte är hans snyggaste. Ett helt otroligt verk i realismens tecken. Motivet är en gladiator i strid med Colosseum bakom sig. Nedre delen av ryggen innehåller fler gladiatorer där två stycken verkar vara i strid, samt maskbeklädda åskådare.

  Visa detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Cody Garbrandt (@cody_nolove)

 1. Cub Swanson – En favorit i och utanför oktagonen, har ”Killer” Swanson varit i UFC sedan 2011 och mött många profilerade fighters. Hans rygg är täckt med många tatueringar, där de största är hans namn högst upp och ett stort kors som täcker hela ryggen. I korset ser vi flera korsfästa män som vi får anta alla ska vara Jesus. Andra motiv som går att hitta är änglar och demoner, fåglar med mera. Ju mer du tittar desto mer motiv hittar du helt enkelt!

  Visa detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av UFC Tattoos (@ufc_tattoos)

 1. Alexander Volkov – Den långa tungviktaren från Ryssland blandar och ger i UFC, men det råder ingen tvekan om att han har en av de häftigaste tatueringarna i organisationen! En enorm samuraimask med otroliga detaljer och snygg färgkombination gör att man vill se Volkov fightas ofta, bara för att se den enorma ryggtatueringen!

  Visa detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Alexander Volkov (@volkov_alex)

 1. Cory Sandhagen – ”The Sandman” är precis på gränsen till en titelchans och möter ständigt eliten i sin division. Den underhållande amerikanen har en detaljrik rygg med berg, duvor, en kyrkogård med kors på, något som kan likna riddare samt Jesus som håller i en liggande mans arm. En minst sagt ”religiös” ryggtatuering där detaljerna och motiven är välmålade samtidigt som de flyter snyggt in i varandra.
 2. Visa detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av Cory Sandhagen (@corysandhagenmma)

 1. Tom Aspinall – Den titelaspirerande britten är verkligen ett spännande tillskott i tungviktsdivisionen. Och hans tatuering kvalar in i Maximum Sports snyggaste ryggtatueringar. Inte helt olik Volkov, har Aspinall en Japan-inspirerad tatueringar som verkar vara en samuraimask. Detaljerna är imponerande med gröna och röda blad runt masken.
 2. Visa detta inlägg på Instagram

  Ett inlägg delat av UFC Tattoos (@ufc_tattoos)

Läs mer

ANNONS

Fler Nyheter