Connect with us

UFC

Video: Sean Strickland spöar häcklande internettroll!

Publicerat


Nyheter

Video: Sean Strickland spöar häcklande internettroll!

Pezhman Pars

Publicerat november 16, 2022

By Pezhman Pars

Ger boxaren flera hårda slag i ansiktet!

Sean Strickland
Den topprankade mellanviktaren i UFC Sean Strickland har återigen hamnat i rampljuset för sina tuffa sparringsessioner. Men denna gång var det mot ett ”internettroll” som ska ha häcklat fightern via sociala medier till den grad att Strickland till slut tackade ja till att mötas i boxningsringen. Och väl där fick boxaren Dennis Douglin med ett boxningsfacit på 23-8 smaka på en och annan smäll från Strickland, som var klart större i både längd och vikt. ”Trashtalket” fortsatte i boxningsringen men Strickland, som själv är en trashtalkare av rang att vinna både med knytnävarna och med munnen. I den uppladdade videon från ”The Mac Life” hörs Strickland säga ”you run your mother f*cking mouth… come on you mother f*cker”. Strickland vann den inofficiella boxningsmatchen och visade hur effektiv han är med sina jabbar, något vår egna Jack Hermansson fått erfara när de möttes tidigare i år. I slutet av klippet ser man Strickland och Douglin begrava stridsyxan genom att tacka varandra.

I videon går det att se att Strickland verkligen tar i och att de båda fightas utan huvudskydd. Någon tal om lättare sparring var det inte tal om. Strickland har tidigare hamnat i rampljuset
Sean Strickland kommer senast från en förlust mot den numera regerande mästaren Alex Pereira och ska möta tredjerankade Jared Cannonier. i årets sista UFC-gala 17 december.
Läs mer

ANNONS

Fler Nyheter