Connect with us

Boxning

Boxningsstjärnan Gervonta Davis arresterad – veckan innan nästa match

Publicerat

 

Nyheter

Boxningsstjärnan Gervonta Davis arresterad – veckan innan nästa match

Publicerat 28 december, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Den obesegrade boxningsstjärnan Gervonta ”Tank” Davis (27-0) har blivit arresterad – drygt en vecka innan nästa inplanerade match.

Det var i natt som flera nyhetssidor, inklusive ESPN, rapporterade om nyheten. Enligt uppgifterna arresterades Davis för våld i hemmet där han orsakat kroppsskada.

I dagsläget finns det väldigt få detaljer om händelsen, men Davis sitter fortfarande häktat i väntan på att betala borgen som står på 1,000 dollar.

Davis inväntar fortfarande rättegång den 26 februari för sin roll i en smitningsolycka som involverade fyra personer, inklusive en gravid kvinna. Det finns hela fjorton åtalspunkter riktade mot Davis och han förväntas även få en civilrättslig stämning mot sig.

Läs mer

Har stormatch planerad nästa vecka

Redan nästa vecka den sjunde januari är Davis inbokad att möta Hector Luis Garcia. Matchen är ansedd som ett förspel till megamatchen mellan Davis och obesegrade supertalangen Ryan ”King” Garcia den 25 april.

Mötet mellan Davis och Ryan Garcia är en av de största möjliga boxningsmatcherna som kan bokas i dagsläget och fans längtar redan efter den. Det hade varit ett stort bakslag mot alla inblandade om matchen ställs in.

Just nu finns det inga officiella uttalanden gällande Davis match mot Hector Luis Garcia.

Tror du att Gervonta Davis vs Hector Luis Garcia blir av?

ANNONS

Fler Nyheter