Connect with us

Exklusivt

Megic Mike om matchen på AFN: ”Jag kommer bjuda på show”

Publicerat

 

Nyheter

Megic Mike om matchen på AFN: ”Jag kommer bjuda på show”

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris Önnerby

Den 30 december återvänder den svenske TikTok-stjärnan Deng ”Megic Mike” Dawood på Allstars Fight Night (AFN) 4!

Med över 1.3-miljoner följare på TikTok så har ”Megic Mike” onekligen slagit igenom bland de yngre fansen. På AFN 2 i augusti ställdes ”Megic Mike” mot sin rival ”Ralle Ralz” och vann på TKO i rond två i en match som fick taket att lyfta.

Det var inte en match som lyste med teknisk briljans, något ”Megic Mike” erkänner i en intervju med Käftsmällspodden.

– Jag kommer ihåg att jag gick in och manglade killen, det minns jag väldigt bra, berättar Dawood. Jag minns att min teknik inte var värsta men den här gången… ska jag visa mer utav vad jag tränat. Den här gången kommer jag följa min gameplan till 100%, jag kommer vara mer organiserad, mycket roligt, jag kommer bjuda på show och sedan kommer det sluta som det slutar.

Härnäst kommer ”Megic Mike” ta sig an Jaffa Kundo – känd för sin tid på svenska Love Island.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

”Han tror det här är Love Island-skit”

Kundo är väldigt ny för de flesta på den svenska MMA-scenen och ”Megic Mike” erkänner att han själv inte har särskilt bra koll på sin motståndare.

– Jag är som er, jag vet ingenting om honom. Jag vet bara att han var med i Love Island och åkte ut efter 48 timmar, that’s it, inget mer än så! Han är en dräng, jag vet inget mer om honom. Han tror det här är Love Island-skit, vi ska se.

Sedan sin MMA-debut i höstas har ”Megic Mike” jobbat aktivt under den skånska MMA-veteranen Malik Arash Mawlayi på Öresund MMA i Malmö.

”Megic Mike” utlovar en ännu bättre prestation och match nu när han är en mer komplett fighter.

– Förra gången var det min första match, förra gången var det en mycket jobbig motståndare som jag bara ville bli av med. Den här gången kommer det bli mer  show, jag har mer erfarenhet, mer teknik. Det kommer bli roligare, jag kommer inte vara nervös, jag kommer vara fokuserad, göra mina grej, sedan ut.

Det råder inget tvivel om att ”Megic Mike” drar publik och han siktar mot att vara mer än en TikTok-stjärna – han vill bli ansedd som en riktig fighter.

Det återstår att se hur nära han kommer sitt mål efter battaljen på AFN 4.

Läs mer

Hur går det för ”Megic Mike” mot Jaffa Kundo?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter