Connect with us

Senaste nytt

Dana White avslöjar vem som kan vara näst för Conor McGregor

Publicerat


Nyheter

Dana White avslöjar vem som kan vara näst för Conor McGregor

Publicerat 9 december, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Det ser ut som att den irländska UFC-stjärnan Conor McGregor återvänder till oktagonen nästa år och det verkar som att Michael Chandler kan vara den som står för motståndet. 

Beskedet kom från UFC:s vd Dana White, som berättade planerarna för ESPN.

Detta återspeglar Daniel Cormiers åsikter om nästa match för McGregor. Cormier ansåg också att Chandler var perfekt motståndare för den irländska superstjärnan. 

– Jag tycker det bör vara Michael Chandler, sade Cormier. Michael Chandlers senaste match visade varför han kan få Conor McGregor-matchen.

Läs mer

Två av UFC:s mest underhållande fighters

McGregors rykte har inte undgått någon i kampsportssfären och även om hans matchstatistik på senare tid inte varit särskilt bra, så är han trots det den största fightern i MMA. 

Utöver det så levererar McGregor ofta underhållning – både i vinst och förlust. Han har hittills två ”Fight of the Night”-bonusar samt åtta prestationsbonusar. 

Chandler har dock visat sig ge valuta för pengarna. Han har vunnit fyra matchbonusar på endast fem framträdanden i UFC – samt en ”Fight of the year”-nominerad match. 

Baserat på McGregors och Chandlers fightingstilar så är ett potentiellt möte mellan dem redan kandidat för årets bästa match 2023.

Vill du se Conor McGregor mot Michael Chandler? 

ANNONS

Fler Nyheter