Connect with us

Senaste nytt

Svenske veteranen fortsätter tävla – förlorar trettonde raka matchen

Publicerat


Nyheter

Svenske veteranen Martin Fouda fortsätter tävla – förlorar trettonde raka matchen

 

By Sebastian Vendel-Martinez

I helgen förlorade svenske Martin Fouda (5-24-1) sin trettonde match i rad.

Detta skedde strax över en månad sedan Foudas senaste match i början på december förra året – då han blev brutalt knockad.

43-årige Fouda åkte till Finland för att möta Hama Dara – som gick match om titeln på Allstars Fight Night 4 förra månaden. 

Dara fick så småningom ner matchen till mattan där han metodiskt avancerade position och tvingade Fouda att klappa ut via rear naked choke.

     Visa detta inlägg på Instagram           

Ett inlägg delat av Hama ”Mawili” Dara (@hamadaraufc)

Det var den trettonde raka förlusten men Fouda men det var åtminstone den första gången på nio raka matcher som han inte blivit knockad i den första ronden. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Har blivit knockad i första ronden elva gånger

Fouda har tävlat sedan 2011 och har under sina år som proffs mött fighters som Fernando Flores, Amir Malekpour, Mohamad Babadivand och Bilal Tipsaev. Han har förlorat samtliga möten.

Under de senaste åren har Fouda agerat bortafighter på flera galor i Storbritannien och Norden och återigen har han förlorat varenda match, nästan alla via knockout.

Faktumet är att Fouda har blivit knockad i den första ronden hela elva gånger och har blivit avslutad via T/KO lika många gånger sedan 2018. Förra året blev Fouda i den första ronden fyra gånger. Flera utav de knockouterna har skett på under en minut in i den första ronden.

Den dystra statistiken talar inte enbart för bristande förmåga men det bäddar även för allvarliga hälsoproblem om Fouda och hans team inte sätter stopp för tävlandet. 

Läs mer

Tycker du Martin Fouda bör gå i pension?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter