Connect with us

Svensk MMA

Josefine Knutsson talar ut efter vinsten: ”Nästa gång kommer ni se…”

Publicerat


Nyheter

Josefine Knutsson talar ut efter vinsten: ”Nästa gång kommer ni se…”

Publicerat 14 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Inte nöjd med min striking…”

Josefine Knutsson. Foto_ UFC; @josefinethunder

Den obesegrade svenska stråviktaren Josefine ”Thunder” Knutsson (4-0) säkrade karriärens största seger förra veckan när hon dominerade sydkoreanskan Seo Yedam (6-3) i tre ronder.

Svenskan tvingades försvara en rear naked choke men bortsett från det var det ”Thunder” som styrde matchen. Knutsson har nu fyra raka vinster där hon i stort sett dominerat varenda motståndare.

Matchen mot Yedam gick under Road to the UFC, vilket ger fighters (främst från Asien) en chans att tävla om ett kontrakt med UFC. I dagsläget är det inte klart om Knutsson fått ett UFC-kontrakt, men hon tog nyligen till sociala medier för att tala ut om sin senaste prestation.

 

     Visa detta inlägg på Instagram           

 

Ett inlägg delat av Josefine Lindgren Knutsson (@josefinethunder)

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

”Thunder” missnöjd med sin prestation

– Äntligen gjorde vi det! Road to the UFC slutade med en vinst, skrev Knutsson.

– Tack till alla som fortsätter stödja mig! Det betyder så mycket för mig och det håller mig motiverad! Jag kommer fortsätta kämpa och träna varje dag, tills jag finner den riktiga framgången

– Och nästa gång kommer ni se en helt ny best inuti mig. Som ni alla vet så var jag inte nöjd med min striking, jag har inga ursäkter, jag kommer få fram det i min nästa match. Jag börjar precis bli varm i kläderna.

Därefter tackade Knutsson sin coach Sanja Trbojevic, sin manager Majdi Shamas samt andra coacher, träningspartners och sponsorer som Käftsmällspodden.

Innan segern över Yedam slog Knutsson den forne Ultimate Fighter-semifinalisten Lanchana Green på Fight Club Rush 10 i en makalöst ensidig prestation.

Vare sig det blir förr eller senare så talar det mesta för att Knutsson har en framtid i UFC.

När tror du Josefien Knutsson börjar tävla i UFC?

Annons

Fler Nyheter