Connect with us

Svensk MMA

Officiellt: Bulldog Fight Night 10 äger rum nästa år!

Publicerat

 

Nyheter

Officiellt: Bulldog Fight Night 10 äger rum nästa år!

Publicerat 18 oktober, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Mer än ett år sedan det förra evenemanget är Bulldog Fight Night (BFN) 10 nu annonserat!

Det blev officiellt för Maximum Sports när BFN:s vd Daniel Högström gästade succépodden Käftsmällspodden. Högström berättade att BFN 10 kommer att äga rum i en ännu ej namngiven stad den 28 januari.

Det som utmärker BFN är samlingen av olika kampsporter. Galorna innehåller MMA, boxning, thaiboxning och mer, inklusive brottning.

Hittills har inga matcher eller fighters annonserats.

Läs mer

Stora kampsportsprofiler tävlade på förra galan

BFN stoltserar med storslagna events och spex. Den förra galan toppades av med en match i fristilsbrottning mellan UFC-stjärnorna Khamzat Chimaev och Jack Hermansson.

Utöver det tävlade även MMA-fighters Rahmads Stromanis, Samuel Bark, Sahil Siraj och David Jacobsson. Thaiboxningsstjärnan Sanny Dahlbeck gick även match på galan och på boxningsfronten bjöd Marianne Ahlborg, Hamza Barka och Costas Nanga på fina prestationer.

Ännu ett enormt dragplåster på galan var en thaiboxningsmatch mellan talkshowvärden Victor de Almeida och den kontroversiella journalisten Joakim Lamotte.

Även om inga namn har annonserats inför BFN 10 finns det ingen anledning att tro att galan kommer vara något annat än storartad och minnesvärd.

Vilka vill du se på Bulldog Fight Night 10?

ANNONS

Fler Nyheter