Connect with us

Svensk MMA

Enorma bonusar annonserade inför Zone Pro League 4: ”Money Rain”

Publicerat


Nyheter

Enorma bonusar annonserade inför Zone Pro League 4: ”Money Rain”

Publicerat 2 september, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Göteborgsgalan Zone Pro League (ZPL) 4 kan bli den mest lönsamma galan hittills för många unga svenska fighters. 

Daniel Högström, vd för Bulldog Fight Night och delägare av ZPL, annonserade nyligen ”Money Rain”-initiativet för Frontkick.Online. Högström kommer att lägga 100,000 kronor i bonusar som kommer att delas ut för galans bästa knockout, submission och prestation. 

– Det är dags för svenska fighters att få chansen att tjäna lite pengar, även om de inte kommer bli ekonomiskt självständiga om de får en av våra bonusar, berättade Högström för Frontkick. Generellt sett får våra killar och tjejer alldeles för lite pengar för mödan de lägger in i deras sporter, och det är därför vi kommer anordna en ”Money Rain” i tid ett år framöver. 

ZPL 4 äger rum på Kooperativet i Göteborg lördag den 26 november.

Läs mer

Blandar MMA och thaiboxning 

Hittills har ZPL anordnat tre galor sedan återkomsten och omorganisationen förra året. ZPL blandar både MMA och thaiboxning och var först i Norden med att ha thaiboxningsmatcher i en MMA-bur.

Lokala göteborgstalanger som Renato Vidovic är bland de som trätt fram som återkommande favoriter i ZPL. I föregående gala besegrade Vidovic veteranen Binh Son Le via TKO och trädde fram som en av de främsta flugviktarna i Norden. I huvudmatchen levererade stockholmsthaiboxaren Freddy Castro en brutal knockout över Merza Akhlaghi

Hittills har inga matcher annonserats för ZPL 4, men många av landets bästa MMA-fighters och thaiboxare förväntas tävla. 

Vilka vill du se tävla under Zone Pro League 4? 

Annons

Fler Nyheter