Connect with us

Hetast Just Nu

Se alla de bästa bilderna från Zone Pro League 3!

Publicerat


Nyheter

Se alla de bästa bilderna från Zone Pro League 3!

Publicerat 6 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Zone Pro LEague 3 Foto: Andres Viracca

Zone Pro League 3 ägde rum på Kooperativet i Göteborg och  givetvis var Maximum Sports där för att fånga upp resultat och bilder!

Det var en fartfylld gala med många avslut som avslutades med ett utropstecken. De obesegrade thaiboxarna Freddy Castro Gonzalez och Merza Akhlaghi gjorde upp i huvudmatchen – som blev väldigt kortvarig. 

Efter endast 32 sekunder träffade Castro Gonzalez med en skoningslös hög spark som omedelbart sänkte och avslutade Akhlaghi. 

Även den delade huvudmatchen avgjordes via en spark. Göteborgarna Renato Vidovic och Binh Son Le gjorde upp i en flugviktsmatch som skulle kunna utgöra vem den bästa svensken i den viktklassen är. 

I den andra ronden träffade Vidovic med en hård spark mot kroppen som sänkte Le, efter ett par slag på marken bröt domaren och derbyt var avgjort. 

Dessutom gjorde Malmöiten Oskar Jaskari en storartad proffsdebut mot tajiken Sukhanvar Dustov, Filiz Demirbek besegrade Madeleine Saengthong i en returmatch och Göteborgs John Oldenqvist fick ett tufft välkomnade till proffs-MMA när han blev knockad av fransmannen Mohammed Rouzik

Se Maximum Sports bilder från eventet nedan, resultaten finner ni här

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Zone Pro League 3: Bilder

Annons

Fler Nyheter