Connect with us

Exklusivt

Tobias Harila klar för ny match på Cage Warriors mot ex-titelutmanare!

Publicerat

Tobias Harila. Foto: Stev Bonhage


Nyheter

Tobias Harila klar för ny match på Cage Warriors mot ex-titelutmanare!

Publicerat 9 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev Bonhage

Tobias Harila. Foto_ Stev Bonhage

Nu är det klart: den svenske knockoutartisten Tobias ”Bad Intention” Harila (10-2) kommer att möta britten James Hendin (6-2) i sommar!

Det är säkra källor till Maximum Sports som informerar om mötet, som äger rum på Cage Warriors 141 i London den 22 juli. Cage Warriors har ännu inte annonserat matchen, men kontrakten ska vara påskrivna. 

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Nio utav tio segrar via knockout!

Harila är en produkt av Västerås Fight Club och huvudtränaren Jörgen Hamberg. Den unge fightern representerade det svenska MMA-landslaget mycket framgångsrikt och sadlade om till proffs i maj 2015. 

Harila vann sju utav sina åtta första matcher och byggde upp ett fruktat rykte då han knockade motståndaren i varenda seger. ”Bad Intention” vann dessutom titeln som ”Bad Boy of Sweden” i Fight Club Rush efter att ha knockat Fernando Flores i den första ronden. 

Framgångarna ledde till ett möte med obesegrade Adam Westlund på Superior Challenge 21 i november 2020. Herrarna krigade i tre våldsamma, blodiga ronder – ett möte som de flesta fans ser som den bästa svenska MMA-matchen någonsin. Harila segrade via delat domslut och fick kontrakt med Cage Warriors kort därefter. 

Sedan han börjat tävla i Cage Warriors har Harila ett matchfacit på 2-1 i organisationen. Bortsett från en frustrerande poängförlust mot en oerhört passiv William Gomis har båda Harilas segrar i organisationen skett via knockout i den första ronden, senast mot Decky McAleenan

Britten Hendin har spenderat nästan hela sin proffskarriär i Cage Warriors. Han har ett matchfacit på 5-2 i organisationen och kommer senast från en submissionförlust mot fjäderviktsmästaren James Vucenic.

Hur slutar Tobias Harila vs James Hendin?

Annons

Fler Nyheter