Connect with us

Svensk MMA

AFN slår på med stora stjärnor till sommargalan: ”Två bälten står på spel!”

Publicerat

Allstars Fight Night (AFN) lanserades under sommaren 2023 och på mindre än ett år har organisationens blivit en kraft att räkna med på den svenska MMA-scenen. AFN 7 är officiellt annonserat och det är även tre av organisationens största namn!

AFN kunde nyligen gå ut med att den regerande fjäderviktsmästaren Sakhi ”Machete” Qambari (4-1), VM-bronsmedaljören Najib ”The Silverback” Adams (0-0) och A-klassmästaren i bantamvikt; Liam Pitts, alla är klara för galan! Hittills har inget motstånd annonserats ännu, men det förväntas släppas inom de närmsta veckorna. Qambari och Pitts planeras försvara sina titlar på eventet.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Allstars Fight Night (@afn.mma)

Qambari förlorade sin proffsdebut mot Wasiu Adeshina men han har sedan dess hållit sig i vinstkolumnen med fyra raka segrar – tre via submission i den första ronden, senat mot Hama Dara.

Även om Adams må ha börjat göra sig känd via sociala medier så har han utan tvekan utmärkt sig som topptalang, obesegrad inom A-klass-MMA med flera imponerande segrar samt en stark vända i det svenska MMA-landslaget.

Pitts är en framtida stjärna utan dess like med dominanta segrar över fighters som Enes Ahmemulic, Rasmus Vaukhonen och Toufan Ahmadi. I nyliga intervjuer har Pitts hintat om ett kliv till proffs i år men det återstår att se när.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

AFN 7: Tillfälligt matchkort

  • Titelmatch i fjädervikt: Sakhi ”Machete” Qambari (c) vs TBA
  • Lätt tungvikt: Najib Adams vs TBA
  • Titelmatch i bantamvikt (A-klass): Liam Pitts (c) vs TBA

Läs mer


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!