Connect with us

Thaiboxning

Muay Thai for Life 3.0: Matchkort, tider, stream & allt du behöver!

Publicerat


Nyheter

Muay Thai for Life 3.0: Matchkort, tider, stream & allt du behöver!

Publicerat 7 september, 2022

By Maximum Sports

Nu på lördag är det äntligen dags för Muay Thai for Life (MTFL) 3.0! Under en kort tid har MTFL, under ledningen av Patrick Thomsen, vuxit fram till att bli den snabbaste växande thaiboxningsorganisationen i Norra Europa – och den kommande galan ser enbart ut att cementera det!

I huvudmatchen kommer den svenske ONE-fightern Magnus ”Crazy Viking” Andersson att ställas mot den trefaldige danska mästaren Youssef Assouik. Sammanlagt har dessa två fighters ett flertal meriterande titlar och thaiboxning i världsklass är det minsta som förväntas.

Den delade huvudmatchen ställer två svenska favoriter mot varandra. Stockholmaren Freddy Castro Gonzalez, svensk mästare i både thaiboxning och kickboxning, återvänder till MTFL för att än en gång försöka säkra en seger i Göteborg. Det är ingen mindre än Göteborgs Robin Sundlöf som står för motståndet, och som siktar på en tredje rak seger i MTFL.

Utöver det blir det en returmatch mellan Sverige och Finland när Kenny Hong möter Kristoffer Björkskog, underhållning förväntas när Anton Sjöqvist och Mustafa Aboutaka kolliderar och Filiz Demirbek möter den norska mästaren Uzma Rana.

Galan äger rum på Partille Arena i Göteborg och börjar klockan 18:00 svensk tid. Biljetter till galan kan köpa via Tickster. MTFL 3 kan också ses via stream via DAZN i vad som blir den första svenska kampsportsgalan att sändas på den världsledande streamingtjänsten! 

Läs mer

Muay Thai For Life 3.0: Fullständigt matchkort

  • -71 kg: Youssef Assouik vs Magnus Andersson
  • -63.5 kg: Freddy Castro Gonzalez vs Robin Sundlöf
  • -60 kg: Nicholas Bryant vs Johannes Bakke
  • -67 kg:Kenny Hong vs Kristoffer ”Krasti” Björkskog
  • -60 kg: Sam Ghoroghi vs Jonathan Carlén Hammar
  • Catchvikt: -75 kg: Anton Sjöqvist vs Mustafa Aboutaka
  • -57 kg: Filiz Demirberk vs Uzma Rana
  • -91 kg: Jocke Nyberg vs Costi Mocanu

     Visa detta inlägg på Instagram           

Ett inlägg delat av 𝗠𝘂𝗮𝘆 𝗧𝗵𝗮𝗶 𝗙𝗼𝗿 𝗟𝗶𝗳𝗲 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 (@mtfl_series)

MTFL:s mål har hela tiden varit kvalitativa matcher med en inramning i världsklass. Det är därför ingen överraskning att Ricky Wright, rösten till IMMAF och Fight Club Rush med mera, agerar announcer. Dessutom kommer Grant Waterman, veterandomare i UFC, att kommentera tillsammans med Maximum Sports alldeles egna Sebastian Vendel-Martinez.

ANNONS

Fler Nyheter