Connect with us

Thaiboxning

Spännande talanger klara för våldsam matchning på MTFL 3.0!

Publicerat


Nyheter

Spännande talanger klara för våldsam matchning på MTFL 3.0!

Publicerat 8 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Freddy Castro Gonzalez, Robin Sundlöf. Foto_ Chris Onnerby

Thaiboxningsgalan Muay Thai for Life (MTFL) 3.0 är inbokat för den tionde september i Göteborg och fick nyss ett spännande tillskott! MTFL annonserade nyligen ett actionfyllt möte mellan topptalangerna Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez och Robin Sundlöf!

Matchen förväntas agera delad huvudmatch, MTFL 3.0 går av stapeln på Partille Arena, precis som tidigare evenemang. 

Gonzalez vann SM i thaiboxning 2019 och har även efter det vunnit SM i kickboxning 2022. Freddy ”Krueger” har tidigare lyft sin historia och öppnat upp om sin avstängning på grund av cannabis i ett hyllat avsnitt av Käftsmällspodden

På MTFL 2.0 ställdes Gonzalez mot Nasim Kazem i en jämn match som gick tiden ut. Efter full tid utnämndes Gonzalez till segrare via delat domslut.

Sist Gonzalez tävlade var på Zone Pro League 3 i Göteborg där han mötte hemmafavoriten Merza Akhlahgi i huvudmatchen. Gonzalez behövde knappt en minut för att lossa iväg en brutal huvudspark som knockade Akhlahgi i den första ronden. 

Sundlöf representerar Lejonkulan i Göteborg och han har bland annat åkt till Slovakien för att möta den slovakiske mästaren i sin viktklass – svensken vann på knockout.

Sundlöf var även han aktuell på MTFL 2.0 där han besegrade Dat Hoang via TKO. Därefter mötte han Ali Mervash på Zone Pro League 2 och vann ett solklart delat domslut. 

Både Gonzalez och Sundlöf har underhållande, fartfyllda stilar som bäddar för intensiva slagväxlingar och våldsamma avslut. Även om matchkortet för MTFL 3.0 inte är helt annonserat än så är Gonzalez vs Sundlöf en match som mycket väl kan bli ”Fight of the Night”.

Läs mer

Muay Thai For Life 3.0: Tillfälligt matchkort 

  • Youssef Assouik vs TBA
  • -63.5 kg: Freddy Castro Gonzalez vs Robin Sundlöf
  • Filiz Demirberk vs TBA 

Vem vinner mellan Freddy Castro Gonzales och Robin Sundlöf? 

Annons

Fler Nyheter